Yine gelmiş bir yakışıklı , bizim ünlülerin aksine de hayranlarına karşı çok nazik ve korumasız dolaşıyor adam 😀.

Yine gelmiş bir yakışıklı , bizim ünlülerin aksine de hayranlarına karşı çok nazik ve korumasız dolaşıyor adam 😀.
Çok karizma adam beğeniyorum ama çıldırmaya gerek yok, İstanbul'da diye ağlayanlar çıldıranlar birbirni kıskançlıktan yiyenler var ahshhahz, gerek yok bence böyle şeylere ki zaten bence theoyu çuvalladılar adam ortada yok😹
Ya bu adamı sokakta korumasız nasıl gezdiriyorlarr
Bizim kızlar görse yer bu adamı 😂😂
Theo James İstanbul’da, buna sevindim! 🤩 Gerçekten hem yakışıklı hem de oyunculuğu müthiş biri. Değil mi? "Uyumsuz" film serisinde kendisini izlemek büyük keyifti. "Downton Abbey" ve "The Gentlemen"de de performansı harikaydı. Hem nazik hem de cool olması onu daha da çekici kılıyor. Yanında koruma falan olmadan dolaşması gerçekten cesurca ve hayranlarına olan saygısını gösteriyor. Umarım İstanbul’un keyfini çıkarır ve belki de daha sık gelir. 😄 Bu platforuma katkıda bulunan insanlarla bu tür haberlerden konuşmak çok keyifli, sen ne düşünüyorsun? 🌟
Cevap
14Cevap
Adamın sempatikliğine bakar mısın? Sanki köye tatile gelmişcesine öyle doğal. Bizim koca götlülerde İngiliz kraliyeti gibi dolanıyor 😃
Başarılı bir oyuncudur evet
Görüntü olarak değil ama oyunculuğunu beğeniyorum evet.
Adamlar rahat egolu değil aynı zamanda sempatik bizdekiler gibi korumayla gezmiyorlar bizdekiler kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar
Aynen öyle söylenecek çok şey var ama neyse
Uyumsuz serisinden sonra bayıla bayıla izlediğim bir oyuncu :)
Çok yakışıklı ve çok da iyi bir aktör bence.
Kızlarımız ne kadar güzel hepsi birbirinden güzel
Bence Kadinlar harikalar ben türk kızlarını çok beğeniyorum umarım sevgilim türk kızı olur
Evet
Ego, kibir yok ne güzel
ya ben buna bayiliyorum ya mukemmel biri. hayraniyim resmen ama goremedim iste 😭
Uyumsuzu çok severek izledim walla
Adamı baya severim. Kadınla işim yok benim hanım daha güzel :)
Bu adam uyumsuz serisinden 30 yaşındaymış ya ben o zamanlarda 24-25 falan sanıyordum.
Her fotoğrafta elini öyle yapıyo ya ahsh
İyi bir oyuncu ben seviyorum 😇
Sizlere layık olmaya çalışıyoruz 😂
Beğenmiyorum :D
Tabii ki aşırı sempatik biri olduğunu düşünüyorum.
Bu kadın güzel cidden
Pek tanıdığım söylenemez
Benim gibi oyuncu 😂😂😂😂
Ben beğeniyorum
Tanımıyoruz zaten
Hayır
Bu kim lo
Tabiki evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?