25. James Bond Filmi çıktı (James Bond: No Time To Die). En çok hangi James Bond oyuncusunu beğeniyorsunuz? En çok hangi 007 filmi beğendiniz? Benim en sevdiğim Bond oyuncusu Daniel Craig, zaten Bond filmleri onunla tanıdım.
Bende çarşamba günü izlemiştim 😂. Yeni Bond gelecek ama kadın olabilir deniliyor. Ama bir taraftan da bir kadının adı James olamaz diye, bu yüzden erkek olur ihtimali var deniliyor.
Pierce Brosnani izlemistim ama hatirliyormusun desen hatirlamiyorum. ve evet kadin gelecek deniyor umarim gelmez. Ztn son filmde de 007 kadindi 😒 bide ozellikle koyu tenli secmisler ayrimciliga dikkat cekmek icin sanirim. Ama icimden bir ses yeni bond zenci olur diyo Danielim iyiydii yaaa sonu cok uzdu benii no time to die’in. Keske biraz daha devam etseydi Daniel.
Yazdığına katılıyorum. Aynen keşke Daniel devam etseydi. Ama filmde bana göre bir şey eksikti yani flashback sahneler olsaydı güzel olurdu yani Vesper, Spectre, Mr. White gibi karakterlerin, çünkü bayağa zaman geçti filmlerin üzerinden bazı şeyleri hatırlamak zor oldu. Rami Malek (Safi) ve Christoph Waltz (Ernst Blofeld) karakterlerini daha fazla görmek isterdim filmde.
Bende senin gibi dusunuyorum rami malek i ve waltzi dedigin gibi cok az gorduk ve film 3 saat olmasina ragmen konulari baglamak falan yetmedi gibiydi bu filmi 2 ye bolmeleri lazimdi diye dusunuyorum. daha cok detay verip kotu karakterleri daha cok gormemiz lazimdi. Mesela safin in boyle olmasini daha cok gormeliydik. Madeleinin o 5 senede neler yaptigini gormeliydik ama yinede iyiydi diyelim cunku 3 saat su gibi akti gitti
En İyi Cevaplar