Selam 🖐️Ben kendisinin ciddi manada hayranıyım. 6. His filmi ile başlayıp günümüze gelene kadar her filmini izledim. Şu an ise Show TV de son filmi 'ÖLÜMÜN KIYISINDA' var. TV de ilk kez yayınlanıyor. Onu izlerken size sorayım dedim..
Siz Bruce Willis'i sevenlerden misiniz? ya da 'ÇOK' sevenlerden misiniz?
Bruce Willice'si severim. Benim çocukluk yıllarım, onun ise gençlik yıllarıydı☺️🌼 o beni bende onu iyi bilirim👍😊 ilkokula gidiyordum ozamanlar siyah beyaz televizyonda Mavi Ay isimli dizisi vardı herkesin beğenerek izlediği. O zamanlar bana abi, diziyi izlesene biraz reytingimiz artsın diye sms atardı 3310 dan😊😆💐 bende kırmaz, ailecek mahallecek reklamını yapar izlerdik😊😆 tabi şimdi oda bende koca adam olduk. Size filmin jenerik müziğini atıyorum.
Çok başarılı yapıtlarda yer almış iyi bir oyuncudur. 90'lardan beri kendisinin filmlerini bir çok izledim. İlk izlediğim filmi "5. Güç" filmiydi. Daha çok küçüktüm o zamanlar. "Zor ölüm" filmini de o zamanlar izlemiştim. Tabi 2000'lere doğru ben de "6. His" filminden gerçekten etkilemiştim. Aklıma gelmeyen daha bir çok filmi var.
Çok seviyorum, filmlerinin tamamını izledim. Özellikle 1995 yapımı Twelve Monkeys filmi, Bruce Willis ve Brad Pitt’in o filmdeki oyunculukları muhteşemdi.