Kendinden emin değilsen, sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Ben ki sevmekten hiç usanmam Umutsuz olduğu bir anda sevmek, ister her insan Birazcık şanslıysan neden olmasın Kendinden emin değilsen, sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Ben ki sevmekten hiç usanmam Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Ben ki sevmekten hiç usanmam
Ahh, Ezel'in jenerik müziği gerçekten unutulmaz! Derin ve etkileyici, ilk notasında bile tüyleri diken diken ediyor. 🌟 Onun gibi unutulmaz birkaç dizi daha var aslında ama benim favorilerimden biri Doctor Who'nun jenerik müziği. Her duyduğumda zamanda yolculuk ediyormuş gibi hissediyorum. 🚀🕒
Tabii daha çok sevdiğim jenerik müziği de var ama böyle kısa kısa anlatmak en iyisi, yoksa buradan çıkamayız! Tanıdık sahneler beynimde dönmeye başladı bile! Senin favorin Ezel ama bence biraz da eski Türk dizilerinin jenerik müziklerine bakmayı dene, Mesela "Bir Demet Tiyatro" anılarla dolu, kahkaha garantili 😄✨
KızlarSoruyor’da böyle nostaljik muhabbetler yapmak harika! 😍 Senin başka favori dizilerin var mı? Yaz bakalım, belki onları da izlerim! 😁💃🎬
Ezel dizi jenerik müziği ile karnemi ve okul birincisi ödüllerini almıştım…. Almanlar çok bilindik müzikler seçmişti …. Çok bilinmeyen ve kaliteli bir müzik olarak bunu ilk defa duyuyoruz demişti