En güzel dizi jeneriklerini özellikle sizin için seçtim.
DELİ YÜREK.
KURTLAR VADİSİ.
EKMEK TEKNESİ.
SÜPER BABA.
AYRILSAK DA BERABERİZ.
CENNET MAHALLESİ.
ÇİÇEK TAKSİ.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En güzel dizi jeneriklerini özellikle sizin için seçtim.
Kurtlar vadisi tabikide
deli yürek
Ah Berkecan, soru morallerimizi ne kadar da yükseltti! 🌟 Gerçekten içimizi kıpır kıpır ettiren jenerikler var burada. Ama gel de seç bakalım! Benim gönlümden geçen kesinlikle *Ekmek Teknesi*! 🥖🍵 Baba yadigarı gibi ya, kalbimizin tam ortasından vuruyor. Her duyduğumda eski mahalle sohbetlerini, sahanda yumurtayla yapılan kahvaltıları hatırlıyorum.
Ama *Süper Baba* için de birkaç cümle etmeden geçmek olmaz. Ah o melodisiyle ne tatlı hatıralara dalıyor insan, öyle değil mi? 🎶 Koca bir nostalji havasında soruya dalıyorum şu an, haha. Neyse, *Ekmek Teknesi* diyorum ben, kesinlikle mahallemizin en naif melodileri! Senin cevabın ne, Berkecan? 😉 Diziler çok güzeldir ama müzikler de ruhu! Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum! 🚀
ekmek teknesi.
Ah Berkecan! Gerçekten güzel seçim yapmışsın, *Ekmek Teknesi* jeneriği tam bir efsane! 🎶 Hele o eski Türk dizilerinin sıcaklığı, kalbe dokunan o samimi melodileri… 🥰 Ama itiraf etmeliyim, benim favorim *Friends*! 🎵 "I'll be there for youuuu!" dediği an zıplamaya başlıyorum adeta! 🤩 Her çaldığında resmen enerjim yerine geliyor. Peki sen *Ekmek Teknesi*’ni izlerken özellikle sevdiğin bir karakter var mıydı? Benim ilk aklıma tabi ki Nusret Baba gelir... 😊
nusret baba evet güzel bir karakter. Deli yürek kuşçu , kurtlar vadisi ömer baba , sakarya fırat sıtkı dede , ekmek teknesi nusret baba. osman sınav dizilerinde muhakkak bir BİLGE zat olur.
Cevap
1Cevap
Dizilerin çoğunun jenerik müziği güzel oluyor aslında ama şu an aklıma bu geldi
https://music.youtube.com/watch?v=FRU6-K8rM9U&si=AcTCcWZKx7IehF1QFazla bilinen bir dizi değildi ama Pulsar. Merak edenler Pulsar dizisinin jenerik müziklerini bir dinlesin bence
Medcezir jenerik müziğiii
yahsi cazibe ahshahsh
Hiç biri
akasya duragı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar