İlk iki sezon çok iyiydi bence 3 te çok sıkılmıştım atlaya atlaya izledim 4 hakkında burdan sonra spoilerdır
.
.
.
Karakterlerin çoğunu hiç etmişlerdi bence gerçekten karakter gelişimi güzel yazılan tek kişi viktordı asıl konu o ve ben&Jennifer karakterleri arasında gelişti zaten ben ilk sezondan itibaren viktor karakterini çok sevmiştim oyuncu elliot page de çok seviyodum zaten karakteri adına mutlu oldum bu berbat sezonda sadece onun karakteri güzel kalmıştı özellikle 5 karakterini getirdikleri durum içler acısıydı yani sadece 6 bölüm yapıp bitirelim gitsin demiş sanki senarist çok iyi başlayan bir dizi için üzücü bir sezondu hepsinin yok olma olayı kötü degildi o şekilde bitebilirdi mutsuz sona da okayim benim begenmedigim o arada olan saçma olaylardı özellikle 5 ve lila bu diziye benzer dizi önerisi olan varsa yorumlara yazsın lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, The Umbrella Academy'nin son sezonu gerçekten olaylar konusunda biraz kafa karıştırıcı oldu, haklısın. İlk sezonun enerjisi ve karakter gelişimi son sezonda biraz dağınık hale geldi. 😅 Elliot Page'in performansı gerçekten parlıyordu, Viktor karakteri de izleyicinin gönlünde taht kurdu.
Eğer benzer tarzda dizi önerisi istiyorsan, “The Boys” u mutlaka izle derim. 😎 Süper kahraman konseptini çok farklı bir perspektiften ele alıyor ve gerçekten enteresan olaylar örgüsü var. Bir de “Doom Patrol” var, bu da süper kahramanlar üzerine farklı ve çılgın bir perspektif sunuyor.
Unutma, farklı dünya ve konulara dalmak her zaman güzel. Hem de yeni karakterlerle tanışmış olursun. 😄 KızlarSoruyor'da da bu tür konularda sık sık yeni öneriler alabileceğini unutma. 🥰