Diziler & Filmler The Umbrella Academy izleyen var mı? DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Son sezon çok saçma bitmedi mi sizce? Yeni sezonda neler olacak merak ediyorum.. The Umbrella Academy izleyen var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SHİNKO Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bugün 2. Kez başladım 😅Napim yeni sezon gelmedi gitti 😐🥲 1 10 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Hadi yaaBen de mi yeniden izlesem napsam 😄 Yorumla SHİNKO +1 yıl 5 numara gelsin mi yeniden😅 💫Altered Carbon izleyebilirsin 🤔 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl 6 numaraya üzüldüm en çok..Şimdi Merlin izliyorum bakarım ona da 😄 Yorumla SHİNKO +1 yıl Merlin yarım kaldı bende 😐5 numara olayları ya tam değiştirecek ya da tam karıştıracak gibime geliyor..Umarım mutlu ve action dolu bir yolculuk olur Umbrella Academy 💫 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Bakalım ben ne kadar seyredicem :/ Umarım bakalım görücezz 🎈 Yorumla SHİNKO +1 yıl Bi söylenti duydum 😶💫 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Merlin’i kaldığın yerden izlemeye devam ediyormuşsun 😱 Yorumla SHİNKO +1 yıl 😐 netflix. com****************Oturumu aç.Merlin 😅🤣Sabaha gözler kan 🥺🤣 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Hahaha 😈😂 Yorumla SHİNKO +1 yıl 🤣ahahaha Yorumla
jonywick Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 2 sezonu da izledim. Bende bir patlama yaratmadı. İzlemesem de olurmuş. Fakat mecbur çıkınca 3. cü sezonu da izleyeceğim. 1 0 Yorumla
Lokininhadesi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Ben izliyorum yeni bı grup çıkması bence iyi oldu çünkü zaten 48mi neydi özel çocuk sayısı bence daha da vardır 1 0 Yorumla
Kravat_takan_adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bir ara başlamayı düşündüm ancak vazgeçtim.. 1 0 Yorumla
Romantik_0dun Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bu sıralar dizi izleyemiyorum.😐 1 1 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Anladım :/ Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 sezon izlemiştim 3. sezon ne çıktı mı? 1 61 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Henüz çıkmadı. Ben diziyi biraz geç keşfettim 🙊 Yorumla Saddov +1 yıl İlk sezon tutunca ikinci sezonu devam ettirelim diye poh etmişler 😀 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Ay sorma ilk sezon kadar zevkle izlemedim 😀 Yorumla Saddov +1 yıl Balık kafa çok hoş değil mi? Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Ahh evet onu çok sevdim Yorumla Saddov +1 yıl Bir de sarı kadı favorim tam manyak 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Geberdi ama sonunda 🤭 Yorumla Saddov +1 yıl Kendini kime benzetiyorsun ayı ikiye bölene mi? Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl 7 numaraya benziyorum Yorumla Saddov +1 yıl Tamam o 7 değil miydi?😀 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Evet aynen oydu fkdjsjSen kime benzetiyorsun kendini? Yorumla Saddov +1 yıl Bıçak kullanan deri taytlı suikastci manyağa 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Çok karizma adam yaa 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Bende karizma değil miyim şimdi 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Aaa tabii efenim 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Geçiştirdin sanki 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Yok be 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Fotoğraflarımın sağ üstüne artık karizma etiketi koymalıyım o zaman 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Gözlüklü rozet hazırlasınlar sana 😂 Yorumla Saddov +1 yıl O zaman ruhlarla konuşan numarası kaçsa ona benzerim olmaz 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl O zaman hazırlamasınlar 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Aman ha adımız çıkmasın 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl 🙊🙊 Yorumla Saddov +1 yıl Seninle şu ikili suikastçi var ya koca maske takan öyle takılabilirdik 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Birbirimizi öldürmediğimiz sürece evet olabilirdi 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Zamanda yolculukta var 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Çantalarla gezerdik artık dksjsj Yorumla Saddov +1 yıl Çantayı bana taşıttırırsın sen 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Taşıtırım valla hiç yoramam kendimi 🤭 Yorumla Saddov +1 yıl Ne kadar zalımca 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Öyle 😎 Yorumla Saddov +1 yıl O kadında sürekli azarlıyordu sende beni azarlarsın kesin 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Evet aksiyimdir biraz 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Korkmam gerekiyor demi 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Kesinlikle 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Başka ne diziler var sende?😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Merlin izliyorum şu an 😄 Yorumla Saddov +1 yıl Kaçıncı sezon?😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Birinci 😂 Yorumla Saddov +1 yıl O zaman sustum 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Aynen no spoiler lütfen 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Öncekilerden neler var?😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl The Originals izledim Yorumla Saddov +1 yıl Aaa ama benden bir klaus olmaz 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Marcel olursun sen 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Elijah olmaz mı? 😂 Neden ata olamıyorum 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl O da olur 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Sen esmersen Hayley olur sarıysan 3. Sarı kız 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Hayley olurdu benden 😄 Yorumla Saddov +1 yıl Hayleyinde kurt kocası öldü 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Kendisi de öldü zaten.. Yorumla Saddov +1 yıl Mekanları cennet olsun 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Âmin 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Yeni diziye başlarsan öneriver 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Keşfedersem söylerim 😄 Yorumla Saddov +1 yıl Teen Wolf kesin izledin demi 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl İzlemedim biraz ergence geldi o 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Sakın izleme 😂 45 dakikayı 15 dakika da ilerleterek izleyebiliyorsun 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl İzlemem zaten 😂😂 Yorumla Saddov +1 yıl Punisher izle 😂 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Bakarım 😄 Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Söylemem 1 1 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Aaa darılırım Yorumla
_LydiaMartin_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İzlemiyorum maalesef 1 2 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Yine de görüşün için teşekkür ederim 🌸 Yorumla _LydiaMartin_ +1 yıl Rica ederim 😌🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bugün 2. Kez başladım 😅
Napim yeni sezon gelmedi gitti 😐🥲
Hadi yaa
Ben de mi yeniden izlesem napsam 😄
5 numara gelsin mi yeniden😅 💫
Altered Carbon izleyebilirsin 🤔
6 numaraya üzüldüm en çok..
Şimdi Merlin izliyorum bakarım ona da 😄
Merlin yarım kaldı bende 😐
5 numara olayları ya tam değiştirecek ya da tam karıştıracak gibime geliyor..
Umarım mutlu ve action dolu bir yolculuk olur Umbrella Academy 💫
Bakalım ben ne kadar seyredicem :/
Umarım bakalım görücezz 🎈
Bi söylenti duydum 😶💫
Merlin’i kaldığın yerden izlemeye devam ediyormuşsun 😱
😐 netflix. com
Oturumu aç.
Merlin 😅🤣
Sabaha gözler kan 🥺🤣
Hahaha 😈😂
🤣ahahaha
2 sezonu da izledim. Bende bir patlama yaratmadı. İzlemesem de olurmuş. Fakat mecbur çıkınca 3. cü sezonu da izleyeceğim.
Ben izliyorum yeni bı grup çıkması bence iyi oldu çünkü zaten 48mi neydi özel çocuk sayısı bence daha da vardır
Bir ara başlamayı düşündüm ancak vazgeçtim..
Bu sıralar dizi izleyemiyorum.😐
Anladım :/
2 sezon izlemiştim 3. sezon ne çıktı mı?
Henüz çıkmadı. Ben diziyi biraz geç keşfettim 🙊
İlk sezon tutunca ikinci sezonu devam ettirelim diye poh etmişler 😀
Ay sorma ilk sezon kadar zevkle izlemedim 😀
Balık kafa çok hoş değil mi?
Ahh evet onu çok sevdim
Bir de sarı kadı favorim tam manyak 😂
Geberdi ama sonunda 🤭
Kendini kime benzetiyorsun ayı ikiye bölene mi?
7 numaraya benziyorum
Tamam o 7 değil miydi?😀
Evet aynen oydu fkdjsj
Sen kime benzetiyorsun kendini?
Bıçak kullanan deri taytlı suikastci manyağa 😂
Çok karizma adam yaa 😂
Bende karizma değil miyim şimdi 😂
Aaa tabii efenim 😂
Geçiştirdin sanki 😂
Yok be 😂
Fotoğraflarımın sağ üstüne artık karizma etiketi koymalıyım o zaman 😂
Gözlüklü rozet hazırlasınlar sana 😂