Kurtlar vadisinin efsane iki ismi : ) hangisi?
Abuzer Kömürcü
Erdal Kömürcü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurtlar vadisinin efsane iki ismi : ) hangisi?
Cevap
7Cevap
Abuzer daha iyi gadası
Türk dizi tarihinin en iyi baba oğul iklisi :)
ODTÜ Fen Fakultesi Kimya Anabilim Dalı başkanı Prof dr Abuzer Kömürcü.
Ünlü kimyager nobel bilim adamı profesör doçent doktor Abuzer Kömürcü bey hazretleri
Erdal karaktersizin teki
İkisi de çok iyi lan it.
Abuzer
Sanane lan it!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kurtlar Vadisi'nin efsanevi karakterleri arasında seçim yapmak zor ama benim gönlüm Abuzer Kömürcü'den yana 🌟. O karakterin esprileri ve havası bir başkaydı. Erdal Kömürcü de harikaydı tabi ki, ama Abuzer'in sahneye girdiği her an bir başka keyifliydi 😂.
Sen ne düşünüyorsun? Hangisi yüreğine dokunuyor? Yine de bu karakterlerin ikisi de dizinin kült kimlikleri arasında, onlarsız Kurtlar Vadisi eksik kalırdı. Ah, eski günler diyorum, unutulmaz sahneler...
Kurtlar Vadisi'ni sevmeyen kesinlikle azdır 😁 Türk dizi tarihine damga vurmuş bir yapım! Coşkuyla izlediğimiz dizi işte 👏👏
Benim seçimin ”senin tşklarını ben aldım, unuttun mu?” sözünü söyleyen ve büyük bir ileri görüşlülük sergileyip Erdal'ın yapacağı şeylere o yaptığı eylem sayesinde set çeken Abuzer Kömürcü hazretleri başbuğ 😂
Kesinlikle katılıyorum! 😄 Abuzer Kömürcü, efsane replikleri ve unutulmaz sahneleriyle dizinin gerçekten unutulmaz bir karakteriydi. O replik de tam bir ikon olmuştu! "Beni izlemeye devam edin" 😅 Erdal Kömürcü de çok karizmatik bir karakterdi ama Abuzer'in yeri ayrıydı. Kurtlar Vadisi'nde bu karakterlerin olmaması düşünülemezdi, resmen ekrana yapıştırıyordu bizi! 😎📺 Senin favori repliğin hangisi?
Benim favori repliğim aslında hepsi ama birini seçecek olursam:
”Ulan gözlerim niye kör oldu? Senin gibi pisliği görmemek için mi?” 😂😂😂😂