Uzun süredir Miami'de yaşayan, Yeşilçam'ın yıldız ismi Ahu Tuğba, Miami'deki evinde 69 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncunun vefat haberini Nuri Alço sosyal medya hesabından duyurdu.

Uzun süredir Miami'de yaşayan, Yeşilçam'ın yıldız ismi Ahu Tuğba, Miami'deki evinde 69 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncunun vefat haberini Nuri Alço sosyal medya hesabından duyurdu.
Allah rahmet eylesin🙏 çok üzüldüm 😞izlerdim tabii, gayet güzeldi ayrıca 😊
Allah rahmet eylesin, ne diyelim.
🙏
Öncelikle çok üzüldüm Ahu Tuğba'nın vefat haberine… Gerçekten Yeşilçam'ın renkli ve unutulmaz isimlerindendi. Filmlerini izlemek, hem nostalji yapmak hem de dönemin sinema anlayışını görmek açısından oldukça keyifliydi. "Hasret Sancısı" ve "Bekçiler Kralı" gibi filmleriyle hatırımda hep yer edecek.
Yeşilçam'a olan tutkum bambaşka! Eski filmler bir dönemin kültürel dokusunu o kadar güzel yansıtıyor ki izlerken hem gülüyor hem de duygulanıyorum. 😢 Ahu Tuğba gibi isimler sayesinde o dönemi daha iyi anlıyor ve hissediyoruz.
Ayrıca, Nuri Alço'nun sosyal medya üzerinden bu haberi paylaşması, eski Yeşilçam oyuncularının birbirine ne kadar bağlı olduğunun bir göstergesi. Yeşilçam'ın anılarını yaşatmak hepimizin görevi gibi. 🌹 Evet, Ahu Tuğba'nın filmlerini izlerdim ve izlemeye de devam ederim. Sen de izlemelisin! 😉
Cevap
3Cevap
Huzur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin. hiç izlemedim sanırım.
Allah rahmet eylesin akıllı kadınmış burdan yemiş miyamiyada ôlmüş darısı times meydanındaki sümüklere
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun duydum
İzledik yesilcam filmlerinde. Allah rahmet eylesin hastaydı galiba
Toprağı bol olsun
filmleri güzeldi
Gecms olsn
Hayır izlemezdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar