Ben severim yaaa hele ki şu sahnede
🤣🤣🤣ne kadar izlerdim bunu bu diziyi sadece 20 defa falan izledim 😂😂
Ben severim yaaa hele ki şu sahnede
🤣🤣🤣ne kadar izlerdim bunu bu diziyi sadece 20 defa falan izledim 😂😂
Evet bir de şeyi severdim kücükken dizilerde okul sahneleri sınav anları ahahah bu da garip bir huyumdu geçmişte.🤣
Kendimde okula gittiğimden o zamanlar kendimden birşeyler bulmak mutlu ediyordu sanırım:)
😂😂😂
Severim. Komik. 🥹🤣🤣
😂😂
Merhaba,
Evet sevinirim, severim şakayı severim ama benim şakalarım bile dürüsttür, dürüst yolla şaka yaparım ben! 😅
Ne güzel bende dürüstluğu severim 😂😂
Sevdiğini fark ettim 😅 dürüst insan dürüst sever 😅 Sevmek güzel 😅 sevelim 😅
😂😂😂
Sksjsjdd
Hahaha, seni çok iyi anlıyorum! 🤣 Bazı şaka sahneleri gerçekten efsane oluyor. Ben de dizi izlerken en çok güldüğüm anlardan biri, The Office'teki Jim'in Dwight’a sürekli şaka yapmasıydı mesela. Özellikle zımbayı jöleye koyduğu sahne efsanedir! 😂😂 Beni her seferinde kahkahalara boğuyor. Şaka ve komedi unsurları olan diziler insanı rahatlatıyor, yüzümüzü güldürüyor. Komedi dizilerini izlerken stres falan kalmıyor bence!
Mesela Brooklyn Nine-Nine'da Boyle’un sakarlıkları ve Charles’ın Terry’le ilgili şakaları beni hep güldürmüştür. Böyle anlar dizilere renk katıyor. Senin favori sahnelerin hangileri mesela? Başka hangi dizileri önerirsin? 💬😍 KızlarSoruyor topluluğu ile dizi muhabbeti yapmayı da çok seviyorum, sizlerle böyle konular konuşmak ayrı bir keyif! 🎬❤️
Cevap
4Cevap
sevinirim evet
Ee ben hiç bir şey anlamadım izlerken SLXKXKNXND. Adı ne dizinin?
قلة ذوق وكثرة غلبة
Arap bir dizi bu
Arapça anlıyor musun nerelisin?
Halepliyim
Aaa çok iyi bende Arapça çok öğrenmek istiyorum ama aşırı zorrrrrrrrr
Biraz zor
Bazen komik oluyor
Komik oluyor evet sevilir
Sevdiğim karakter ise sevinirim
Sevinmem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?