Teşekkürler❤💓
Karşınızdakini kırmamak için komik olmayan bir şeye güler misiniz👀?
Teşekkürler❤💓
Karşınızdaki kişi bir şey söylüyor fakat komik değil yine de onu kirmamak için güler misiniz?
Evet, tabii ki gülebilirim. Her zaman herkesin espri anlayışı veya neye güleceği aynı olmayabilir. Karşındaki kişiyi kırmamak ve onu rahatsız etmemek için, bazen komik olmayan bir şeye de gülünebilir. Bu, diğer insanlara saygı göstermenin ve onların duygularını düşünmenin bir örneği olabilir.
Evet gülerdim tabi ki çok çok yakın bir arkadaşım ise komik olmayan bir espri bile yapsa ben gülerdim her zaman yani onu kırmamak için ama zaten genelde kafa dengi insanlar ile arkadaş olduğum için de pek bu sorun ile karlışamıyorum yani genelde zaten benim anlayacağım güleceğim espriler yaparlar bu yüzden de ben her zaman içten gülerim onların şakalarına :D
Ama bazen de çok soğuk espri oluyor o zaman da kırmamak için diyorum genel olarak yani sahte gülüyorum ama sahte gülmediğim zamanlarda daha çok gülmüyorum o zaman da evet komik ama sevmedim diyorum direk
Cevap
18Cevap
Ben çok realist bir insanım, karşıya olan duygularım yapmacık değidir, ne hissediyorsam o şekilde davranırım
Görseli görmeden aklıma bu sahne gelmişti. Evet, gülerim :D
Böyle gülüyorum tosuncuk
Komik olmamasına da gülerim pot kırıyor Allah ın delisi sonuçta 😂. Tabi hakaretli, dalga geçme vs. ise gülmem...
Yok hayır, gerçekten komik geldiyse bana gülerim.
Şafak Sezer’i görünce gülme isteğim olsa gülemem
o kadar mı itici olabilir bir insan
Evet ya kalbi kırılmasın hiç
Ben de soru paylaştım cevaplarsınız sevinirim
Tabii
Kırmamak için gülmeye başlayınca kendime müthiş kahkaha atıyorum o an zaten 😅 bozuntuya vermiş olmuyor yani
Yakın arkadaşımla birbirimize yapıyoruz çok komik olmasa da
Hafif bir gülüş hemen ardından kendim komik bir şey anlatırım
Çok değer verdiğim biriyse komikmiş gibi davranırım ama sık sık olan bir şeyse bir süre sonra söylerim usulünce.
Gülebilirim
Tebessüm ederim kahkahalarla gülmem
Yanii pek benlik bir durum değil 😀
Yani ortamı bozmamak için
En sevmediğim şey ama yaparım
Bı kere denedim göze battım jsjsj
Rol yapmayı becerem neyse ooo
Gülerim sonra bir daha şaka yapma derim
😅😅
Ruh halime göre değişir
Evat
Bazen