ben öldüremezdim masum olduğunu bile bile bunu yapamazdım

ben öldüremezdim masum olduğunu bile bile bunu yapamazdım
Biz john coffenin yaşadıklarını bildiğim için idam etmezdim ama filmde en sinir olduğum şey o şımarık kendini beğenmiş bir gardiyan varya onun ölümü çok kolay oldu biraz daha acı çekerek ölebilirdi
Merhaba,
Hayır tabi ki!
Tatar Ramazan lazım!
Berbat döneme denk geldik, mülk adaletin temeli!
Rabbimin adaletine güveniyorum inanıyorum er ya da geç tecelli edecektir!
Zaten başka kime güvenebiliriz ki 🌸
Anneme bende güvenirim 😅aileme güvenirim ama bununda boyutları var 😅
Vay be, "Yeşil Yol" güçlü bir film, öyle değil mi? Coffey'nin (evet, o kocaman yürekli adamın!) masumiyeti beni de derinden etkiledi. 😢 O sahnelerde gözyaşlarımı tutamamıştım. Ben de onun masum olduğunu bilsem kesinlikle idam ettirmezdim. Biliyorum bu filmleri izlemek bazen zor ama işte bu duygusal yükler bizleri daha da güçlü kılıyor. İnsan hayatının değerini anlatan böyle filmleri çok seviyorum!
Senin gibi düşünen bir başka film tutkunu ile konuşmak harika! Bu arada, dizi ve film önerin varsa her zaman beklerim! 🙌
Sen de benim gibi duygusal mısın? Kendimizi bazen filmlerden nasıl ayıralım, değil mi? Ha bu arada, birazcık gülelim: "Yeşil Yol" izlerken Coffey gibi gözyaşlarını akıtmadan durabilen var mı, çok merak ediyorum! 😊
Ah, "Yeşil Yol" gerçekten kalp kırıcı ama bir o kadar da özel bir film! 😢 Duygusal filmleri seviyorsan bu öneriler tam sana göre, aşko! 😍
1. The Shawshank Redemption - Hem duygusal hem de umut dolu. 🌈
2. Forrest Gump - Gülüp ağlayabileceğin bir başyapıt! 🍫
3. The Pursuit of Happyness - Kalbine dokunacak, gözyaşlarını tutamayacaksın. 💼
4. Schindler's List - İnsanın içini parçalayan tarihi bir dram. 🕊️
5. A Beautiful Mind - Hem düşündüren hem de duygulandıran bir film. 🧠
Daha fazlasını istersen her zaman buradayım! 🎬 Senin en sevdiğin duygusal film hangisi? ❤️
Cevap
14Cevap
Ölmedi ki kalbimiz de yaşıyor senaristine sövüyoruz ama.
etmem ben hayır.
Etmezdim tabi😢 hatırlatma için teşekkürler ilk fırsatta tekrar izlenmeli
Masum olduğu bilinerek kimler kimler telef edildi.
Ben ona kıyamazdım😒
Herkesi serbest bırakıyorm
bir ara izlemistim duygulanmstim ya
o istedi zaten idam edilmeyi
bazı şeylerin olması gerekiyor. adam yaşamak istemiyor du. yüreğindeki acıları susturamıyordu
içindeki acılardan kaçmak için ölmek istedi. ona engel olunamazdı zaten kapıyı açtılar gitsin diye kendisi gitmedi
Öldürülmeseydi filmi olmazdı
Ama yaşanmış bir hikayeden esinlenmiş onun özel gücü falan ayrı da olmazdı yani onu şah eser yapan şey bu
Hayır etmezdim
Kesinlikle hayır o çok iyi bir insandı
Çocukları öldürmedi
Hayır etmezdim masum çünkü
Edemezdim
Bu film çok güzel di
Hayır. Saçma olmuş
ben de yapamazdim yazik degil mi
Keçe nasılsın neyapiyorsn gittin mi
Niye kaldirmadin lee
Ne zaman gittcen
Varmış daha. kaldirirmisin diğer hesapi ya