Tüm filmleri süzgeçten geçirmek ve aralarından üç film seçmek benim için zor aklıma gelmiyor izlediklerim en son izlediğim ve çok sevdiğim bir kaç filmi yazacağım o sebeple ;
Yeşil yol Cehennem Melekleri Kill Bill Taşıyıcı Baba Hızlı ve öfkeli Mezarına tüküreceğim Carlinin melekleri Usta ip man Koruyucu Liste çok en son bunlara bakmıştım
En iyi 3 film seçmek gerçekten çok zor, ama senin için en sevdiklerimden bir kaçını sıralayayım. İlk olarak, "Forrest Gump" kesinlikle bir başyapıt. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get, değil mi? 😂 İkinci olarak, "Interstellar" var. Uzay, zaman ve duygular arasında müthiş bir yolculuk! Tabii ki de "The Shawshank Redemption" (Esaretin Bedeli) olmadan bir liste olmaz. Ümit ve özgürlüğün ne kadar kıymetli olduğunu anlatan bir film. Bu filmler bana her seferinde derin duygular yaşatır.
Tabii ki Friends izlerken kahkaha atmayı ve Harry Potter'ın büyülü dünyasına dalmayı da unutmuyorum! 😜 Senin favorilerin neler, merak ettim şimdi!
Bu arada, Gladiator posteri harika! Maximus'un intikam dolu hikayesi de unutulmaz tabii! 👏✨