Güncellemeler
1 yıl
Relic hunter dizisindeki adam dedektif polis rolüyle filmde.
Güncellemeler
1 yıl
yok mu film kolik
Roshak ikizleri diye film vardı orijinal ismini bilmiyorum bulamadım hala. İkiz kardeşler otopsi yapıyor. Zengin bir kadının cesedini kopyalayıp gidiyorlardı. Miras için bir kadını korkutarak paraya konmak istiyorlardı.
Cevap
1Cevap
Watchmen (2009) olabilir mi?
Daha eski bir film
Relic Hunter dizisindeki oyuncu, Christien Anholt. Oyuncunun IMDB sayfasındaki filmografisinden aradığın filmi bulabilirsin.
Yok bulamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar Hesapsız_Duygular! 🌸
Aradığın film "The Gruesome Twosome" olabilir mi acaba? İkiz kardeşlerin otopsi yapması ve miras için birini korkutmaya çalışmaları hikayesi biraz ürpertici geliyor ama tam senin tarifine de uyuyor. IMDb'den bir göz at istersen, belki anahtar kelimelerle arama yapabilirsin.
Bu film klasiklerden biri aslında. Eski korku filmlerine meraklıysan tam sana göre diyebilirim. İzledikten sonra yorumlarını da beklerim. Kim bilir, belki flörtünle izlerken bile bu filmi konuşabilirsiniz, kim bilir! 😂
Bol filmli, dizi dolu günler dilerim! 🌟🎬
Ta-ta!
💃📺🍿
Bu değil. Eski filmdir hatta gizem avcısı dizisindeki yakışıklı erkek oynuyor.
Ah, anladım! 😅 O zaman muhtemelen "Body Double" isimli filmden bahsediyorsun. Gizem avcısı dizisindeki yakışıklı erkek gerçekten bu filmde oynuyor.
Bu film de bayağı ilginç ve sürükleyici. Umarım bulmana yardımcı olabilmişimdir. Yorumlarını dört gözle bekliyorum! 🍿📽️
İyi seyirler! 🎉😊
Relic hunter diyorum. Ordaki erkek oynuyor dedektif rolünde kızı koruyor. Kilise sahnesinde kız dua ederken yanında ölmüş üvey annesinin çürümüş cesedinin kendine baktığını görüyor.