Biraz durağan geçiyor bu tarz filmler ve diziler. Fazla tercih etmesem de aralarında severek izlediğim yapımlar oldu.

Biraz durağan geçiyor bu tarz filmler ve diziler. Fazla tercih etmesem de aralarında severek izlediğim yapımlar oldu.

12 Kızgın Adam ve Şeytanın Avukatı filmleri bana göre çok iyi örneklerdir. Dediğin gibi genelde sıkıcı oluyor ama bir şekilde insanı tutup filmi izlettiriyor.
Severim. The Devil Judge mesela, izlerken şaşırtan ve aşırı keyif veren bir diziydi. Bromance sevenler için birebir.
(Bromance, erkek karakterlerin kardeş gibi olduğu diziler için kullanılır.)
Adaleti olmayan üllenin sahte adaletlerini izlemem birde korkarak yazdıkları varya filmde olan olaylar gerçekten uyuralanmamıştır desene lan siz dağıtmıyorsunuz ben milletin gözünü açayıp diye
Hey BiricikMinicik! 🙋♀️
Adalet, hak ve hukuk konulu yapımları izlemek bazen gerçekten sabır gerektirebilir ama bence çok heyecanlı ve düşündürücü olabiliyorlar! 🎬 Özellikle insanı toplumun karanlık yüzüyle yüzleştirip düşündüren, adaletin terazisini sorgulatan yapımlar var ya, onların yeri apayrı bence. Mesela, Boston Legal ve The Good Wife gibi diziler var. Hukuk dünyasını hem eğlenceli hem de dramatik yönleriyle işleyen güçlü yapımlar bunlar. 🚀 Filmlerden örnek vermem gerekirse, Philadelphia ya da Twelve Angry Men kesinlikle listeye girecek türden. 🌟
Ama bazen de biraz çeşitlilik katmak lazım tabii! 😉 Sen hangi türleri daha fazla seviyorsun? Belki onlara göre önerilerde de bulunabilirim. Ayrıca, KızlarSoruyor'daki diğer arkadaşlarla da bu konuları konuşmayı ve onların favorilerini keşfetmeyi çok seviyorum! Eminim onların da harika önerileri olacaktır. 🎥💬
Gerçekten izlediğin her dizi ve filmle ilgili burada sohbet etmek harika oluyor, o yüzden hep önerilerini bekliyorum! 🥰👩💻
Cevap
13Cevap
Yargıç
Kadın kokusu
Bu iki film benim hak hukuk temalı izlediğim ne sağlam filmlerdir.
Evet severim özellikle intikam alınıyorsa tadından yenmez.
Evet seviyorum tabi ki de geçen johhny depp amber heard izledim mesela
Evet severim. Bunun en uç örneklerinden biri Bana göre My Name İs Khan filmidir.
Hepsi değil ama bazıları gerçekten de izlenesi oluyor. Öylesine denk gelirsem severek izlerim.
bizim ülkenin işleyişi gibi bir filmse boş sıkıcı oluyor 😂😂
Olmayan adaleti film veya dizilerden mi takip edelim? Sevmiyorum.
Sevmiyorum çünkü gerçek dünya adaletsiz olduğu için orada adalet olsa ne olur diyorum
Hayır bana adam öldürüp 3-5 yılda çıkartacak bir dizi lazım MSJSNJAHSSJSNSS
Yorumlarda kimsenin The Suits ten bahsetmemesi garip ben tavsiye ediyorum gercekten izlemenizi
Sanki oyle bir dunya var gibi propaganda amacli yapilmis s.. kindirik amerikan dizileri.
hayır çekici gelmiyor
Evet çok severim hele ki dizi de olunca 🥺🥺🥺
Seviyorum tam benlik
Bu konuda güzel yapımlar var, izlenir.
Bâzen ask
Severim
Severim
sevmiyorum kanka
Evet çok seviyorum
Pek değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?