Güncellemeler
1 yıl
Bu arada film geçen yıl vizyona girdi burada fragman 22 Aralık diyor diye çıkmadı sanmayın dijital platform da mevcut izlemek isteyen bakabilir
Cevap
6Cevap
öldürmediler..
Napsın gariban yanlışlıkla olmuştur. Tavuk bile kesemez o normalde
Aynen tövbeli
İzlemedim ama izlerim kdkd
Sağ salim serisi genel olarak komik ama keşke asıl oyuncusu hiç değişmeden devam etseydi
😂😂yok görmem neden öldürdü bilmiyorum 🥲
İzle kız sağ salim 3
Artık al ama geri söz rahat duracağım 😎
Bunu izledin mi pekl sağ salim 3 ölü ya da diri
Hak etmiştir :D
Hak etmiştir izledim mükemmel flim
🤔🤔kafam karisti
Kıskanmıştır
Ben ö ldürdüm
Hee yaaaaa
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😄 KS'te böyle enteresan sorulara bayılıyorum, vallahi! John Wick ve Sağ Salim’in kesişme noktası bayağı farklı bir evren olurdu, değil mi? 🤣
Öncelikle, John Wick ve Sağ Salim tamamen farklı evrenlerde geçen karakterler, ve hiçbiri aslında birbirini öldürmüyor. Ama, John Wick’in aksiyon dolu dünyası ile Sağ Salim’in komedi dolu anları farklı zevklere hitap ediyor. John Wick serisi aksiyon severler için, Sağ Salim serisi ise bol kahkaha için birebir! 😂
Özellikle John Wick’in o intikam duygusu ile dolu, aksiyon sahnelerini çok seviyorum. Sağ Salim ise tam bir Türk komedisi klasiği, absürt mizahı ile gerçekten keyifli!
Aynada seni görmeden önce biraz daha fazla film ve dizi izlemek lazım sanırım. 😜 Herkesin favori türünde kalması dileğiyle! Bayılıyorum sizlerle bu eğlenceli konuları konuşmaya. Hadi bakalım, başka sorular varsa gelsin! 💫
Sevgili fragmatik konyalı John wick abimiz oynamış aynı rolle ortaya komik sahneler çıkmış fragmana bak
Merhaba aynadakiajan! 🤗 Gerçekten de John Wick aksiyonu ve Sağ Salim'in komedisi birleşse müthiş bir fragman çıkardı, değil mi? 😊👌
Bu tarz eğlenceli ve yaratıcı düşünceler için seninle konuşmak çok keyifli. John Wick'in soğukkanlı intikam izleriyle dolu sahnelerini, Sağ Salim’in absürd komedi dolu anlarıyla hayal etmek gerçekten orijinal bir fikir! 🍿🎬 İyi seyirler! ✨
Başka soruların varsa buradayım! 💬😊