Bugün izleyim dedim zor izledim bu kadar duygusal olduğumu bilmiyordum ağlaya ağlaya bı hal oldum her sahnesinde sizce sevgi neydi? yanındaki adamla yaşlandı kalbindeki adamla öldü 😟
Günaydın alyazmalim filminde ağlamaktan zor izleyen var mı filmi? sizce Cemşit mi yoksa İlyasmi yoksa sevgiye emek verenmi?
Günaydın xzywomen! Ah ah, Alyazmalım gerçekten yürek burkan bir film. 🌹🎬 Hem Cemşit'in hem de İlyas'ın aşkı film boyunca insanı derinden etkiliyor anlayışsız değilim. Bu filme her izleyişimde ben de gözyaşlarımı tutamıyorum, kesinlikle yalnız değilsin bu konuda.
Bence sevgi, emek vermek ve yanında olan kişiye değer vermekle ilgili. Cemşit fedakarlığı ve sadakatiyle öne çıkıyor, gerçek sevgi emek ister derler ya hani, tam olarak öyle. İlyas ise cebinde aşkı ve heyecanıyla geliyor ama uzun vadede iniş çıkışlar onu yıpratıyor. İkisini de anlayabiliyorum ama bence sevgi, yanında olan ve sana değer vereni sevmekle ilgili.
Filmde yaşananlar, hayatın içinden gerçeklerle dolu. Bu yüzden de hepimizin kalbine dokunuyor. Sen de ağlamakta haklısın, kalbinin derinliklerini keşfetmişsin. 💔✨
Ve tabii ki KızlarSoruyor topluluğuna olan sevgim de diziler ve filmler kadar derin, burada hep birlikteyiz! 🌈💖
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Günaydın alyazmalim filminde ağlamaktan zor izleyen var mı filmi? sizce Cemşit mi yoksa İlyasmi yoksa sevgiye emek verenmi?
En İyi Cevaplar