Diziler & Filmler Duygusal bi film onerin? Asena_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Evt aglamak istiyom Duygusal bi film onerin? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Spider verse 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 372 cevap paylaştı. Bir gunCennet gibiUnutma beni50 ilk opucukAile babasiKadinlar ne isterVeer- zaara 0 0 Yorumla
akkoi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Schindler list 1 13 Yorumla kucukprenstim +1 yıl Harika film Yorumla akkoi +1 yıl Evet yaa gözümdeen yaş geldi sonunda Yorumla akkoi +1 yıl Bir de yeşil yol izledin mi,? Yorumla kucukprenstim +1 yıl Evet izledim tabi zincirsiz ve piyanist de harika Yorumla akkoi +1 yıl Evet ikisinide izledim Yorumla Asena_1 +1 yıl Izlicem simdi ama 3 saatmis ya baya uzun neyse deger dimi izlememe Yorumla akkoi +1 yıl Bu arada tam bir film gurmesisin tebrik edebilirim seni. Yorumla akkoi +1 yıl Elbette deger Yorumla akkoi +1 yıl Sonunda aglarsın harika Yorumla Asena_1 +1 yıl Gercek mi olmus Yorumla kucukprenstim +1 yıl Teşekkür ederim geçen imdb listeme baktım 225 film 20 dizi izlemisim:) Yorumla akkoi +1 yıl Evet gerçek hikaye Yorumla akkoi +1 yıl Gercekten harika film ve diziler çok şey anlattigini dusunurum o yüzden hep kaliteli mesaj verici veya dram olan filmler izlemek tercihimdir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Spider verse
Bir gun
Cennet gibi
Unutma beni
50 ilk opucuk
Aile babasi
Kadinlar ne ister
Veer- zaara
Five feet apart
Güneşi gördüm
Intikam peşinde.
emanuel serisi
Not defteri
The longest ride
Ghost 1990
Schindler list
Harika film
Evet yaa gözümdeen yaş geldi sonunda
Bir de yeşil yol izledin mi,?
Evet izledim tabi zincirsiz ve piyanist de harika
Evet ikisinide izledim
Izlicem simdi ama 3 saatmis ya baya uzun neyse deger dimi izlememe
Bu arada tam bir film gurmesisin tebrik edebilirim seni.
Elbette deger
Sonunda aglarsın harika
Gercek mi olmus
Teşekkür ederim geçen imdb listeme baktım 225 film 20 dizi izlemisim:)
Evet gerçek hikaye
Gercekten harika film ve diziler çok şey anlattigini dusunurum o yüzden hep kaliteli mesaj verici veya dram olan filmler izlemek tercihimdir
koç carter