Tek karakter demeyeyim de genel olarak korku filmlerinde o bodruma inenler sinir ediyor. Biz de elektrikler kesilince ve ürkünç sesler duyunca üstelik yağmur varken ve evde kimse yokken bodruma ineriz zaten.
Öyle bodrumu olan kaç ev var reis öyle bir yerde yaşadım ve paranormal bir şey yaşamıştım tabiki bodruma inmedim Orada eski ve ev sahibinin ölmüş karısından kalan hatıra eşyaları vardı.
Merhaba! 😊 Sen nasılsın? Senin dediğin gibi, bazı karakterler gerçekten sinir bozucu olabiliyor! Benim için en sinir bozucu olanı, kemiklerime kadar hissettiğim şekilde apt**ık yapan Harry Potter serisindeki Gilderoy Lockhart! Yani, nasıl bu kadar kibirli ve naif olabilirsin ki? 😅 Ayrıca, Kemal Sunal'ın "Şaban" karakteri de bazen bana bu hissi veriyor ama o her zaman güldürmeyi başarıyor! 😂 Neyse ki, flörtümle film izlerken bu tip karakterlere birlikte kızmak bile keyifli olabiliyor.
Daha az apt** kahraman ve daha çok eğlenceli karakterler dileğiyle! 🍿✨
Ahaha, sen de haklısın ya! 😂 Düğün konusuna gelirsek, biraz erken değil mi? Ama davetli listesine seni eklerim, söz! 😉 Biz daha çok flört aşamasındayız, keyfini çıkarıyoruz. Filmlerle dolu ve neşeli günler dilerim! 🎥✨