illaki bir holding var ve bu holdingin ihtiraslı patronunun yakışıklı veliahtı var. holding içinde hiçbir halttan anlamayan kadınların hisse senedi kavgası ve ihtiraslarına sinir oluyorum. sevgili senaristler sorum sizlere: 1- bu holdinglerin iştigal konusu neden yok? hizmet veya üretim alanına dair asla bir bilgi olmadığı gibi holdingin faaliyet konusu bile yok.:) 2- holding şirketlerin hisseleri öyle her bölümde el değişecek bir değer değildir. normalde halka açık olmayan hisselerin el değişmesi çok nadirdir. nasıl oluyor da hisseler hem de rüçhan hakkıyla önce mevcut ortaklara teklif edilebilecekken 3. kişilere devredilebiliyor. 3-holding olabilmiş bir firmanın yeterli yöneticilik, iş ve meslek bilgisi olması gerekirken ve normalde holding sahiplerinin başını kaşıyacak vakitleri bile yokken nasıl oluyor da aynı anda 3-4 karşı cinsle fingirdeşecek ve iş dışında herşeyle zaman kaybedecek vakitleri olabiliyor. işe alımları yıldırım mayruk mu yapıyor? personelin yeterliliğini sınayacak personel müdürü yok mu? 4- mini etek giymeyen holding çalışanı olamaz kuralı mı var? 5- sabah 9 aksam 9 çalışan insanların daima fönlü makyajlı olması sadece bana mı tuhaf geliyor? 6- dizinin güzel kadınlarından birisi sarışınsa diğerinin kızıl diğerinin esmer olması kuralı mı var? 7- rtük yasaklarından dolayı seksi vucudunu sadece erkekler mi gösterebiliyor ve ekran karşısında giyinip soyunabiliyor? 8-2 bölüm önce kavga eden hissedarların sonraki bölümde kürtlerin passatı sevdiği gibi karşı konulmaz bir çekimle birbirlerini sevmesi bir bana mı acayip geliyor? 9- her dizide basit mahalle kadınını oynayan kenar mahalle dilberlerinin sahte sarışın ve mini etekli ve kırmızı pembe rujlu olmaları mecburi mi?