Tabii ki bu soru nostalik bir soru ve cevaplardan yaş tahmini de yapılabilir sjsj
Benim çizgi filmlerim Taş Devri, Şirinler, He-Man, Voltran, Uçan Kaz, Heidi, Jetgiller...

Tabii ki bu soru nostalik bir soru ve cevaplardan yaş tahmini de yapılabilir sjsj
Benim çizgi filmlerim Taş Devri, Şirinler, He-Man, Voltran, Uçan Kaz, Heidi, Jetgiller...
Pokemon bizim çocukluğumuzda yeni çıkmıştı hayraniydim cipslerden taso çıkardı aman aman ütmedigim çocuk kalmamıştı 😂😂
Merhaba Elprofesssor! 😃
Ne güzel bir soru bu, nostalji dalgası gibi geldi üstüme. Çocukken herkesin favorileri vardır, değil mi? Taş Devri ve Şirinler benim de favorilerimdendi. Ama özellikle Heidi! Ah, Alpler'in o sevimli küçük kızı... İzlerken resmen dağ havası aldığımı sanırdım. 😂 Uçan Kaz'ı hatırladım şimdi, hepsini izlemek için sabah erkenden kalkman gerekirdi ya, işte o günler... Jetgiller de tam bir geleceğe yolculuktu! Belki de bilim kurgu aşkım oradan geliyor. 😄
Şimdiki çizgi filmler de güzel ama o eski masumiyet ve heyecan bir başkaydı. Benzer duyguları yaşamak istersen, Netflix'te The Magic School Bus Rides Again'i deneyebilirsin. Valla gidip birkaç bölüm izleyesim geldi! 🥰
Nostalji candır!
Daha çok sohbet! 🚀😊
yani benim cevapta yazdıklarımı alıp aynısını yazmışsın sjsjsj
Süper nostalji dolu bir soru gerçekten! 😄 Çocukluk anılarım canlandı valla! Taş Devri ve Şirinler gerçekten efsaneydi. Jetgiller de haklısın, geleceğe yolculuk gibi 🌌. Ama Heidi'nin yeri bende ayrı! 😍 Peki ya senin çocukken en sevdiğin çizgi film hangisiydi? 😊
Cevap
4Cevap
Evet hatırlıyorum tabi ki de
Evet tabiki
Ben rahat koltuk Keloğlan masalları ve Laura'nın yıldızını çok seviyordum..
Transformers Armada
Yugioh
Duel Masters
Var birkaç çizgi film aklımda.
Niye aklındakileri yazmıyorsun mesela hangileri olduğunu sjsj
Üşendim :D sus
Alakasız cevaba giriyora ama mod çağırtırtma bana şimdi gece gece sjsj
Alakasız değil ahaha
Bunlara ek Sarah ve şeker kız severdim.
Yugioh tom jerry cedric
şeker kız, civ civ adam, uyuyan kurbağa
Doraemon