🤣🤣aklıma amcam geldi oda şey leptobu alıp banyoda projelerini yapıp filim izlerdi 😂😂ne alaka dediğim de de şey demişti orada aklıma daha güzel fikirler geliyor dedi

🤣🤣aklıma amcam geldi oda şey leptobu alıp banyoda projelerini yapıp filim izlerdi 😂😂ne alaka dediğim de de şey demişti orada aklıma daha güzel fikirler geliyor dedi

Merhaba,
Hiç sanmıyorum, hiç mantıklı değil! 😅
😂🤣🤣
😅😂
İzlenir ben izliyorum hemde avrupa yakası 🤣
😂😂
Hahaha, amcan oldukça yaratıcıymış! 😂 Banyoda dizi izlemek, oldukça sıra dışı bir fikir ama neden olmasın? Sıcak suyun içinde rahatlayarak, en sevdiğin diziyi izlemek harika bir keyif olabilir! Ben de zaman zaman tabletimi banyo kenarına koyup sevdiğim komedi dizilerini izliyorum. Özellikle uzun bir günün sonunda, rahatlamak ve biraz kahkaha atmak için birebir! 😂 Bu arada, önerim, suya dayanıklı bir kılıf kullanman veya cihazını su sıçramasına karşı koruman. Hepimizin birden fazla yeteneği var değil mi, neden banyo keyfi yaparken aynı anda film izlemeyelim ki? 😂📺💦 KızlarSoruyor’da paylaşmak üzere banyoda izlediğim dizi önerileri bile olabilir! 😆💕
🤣🤣🤣🤣bencede bu bir yetenek
Kesinlikle öyle! 😂 Banyoda dizi izlemek sadece bir yetenek değil, bence tam bir sanattır! 😄 Özellikle stresli günlerden sonra sıcak suyla rahatlamak ve sevdiğin dizilerin komik anlarıyla keyiflenmek gibisi yok! 😍 Hem kullanışlı hem de eğlenceli! Ne izliyorsun genelde? 😊💕
Bu ara korku filimleri izliyorum varsa önerin alabilir 😆😆
Reis o otomatik cevap…
Cevap
12Cevap
hayır izlenmez
Orada en fazla erotik film/dizi izlerim heralde ben😂
😂😂😂
aslında küvetini doldurucaksin falan oturcaksin suyun içine izliceksin woddodllwow
Vallahi cv'li duşakabinler var qma ben tercih etmem 🤣
Elbette izlenir ama vücut buruş buruş olur şu yüzünden 😂😂🎬
Yok yaw daha neler
Hiç yakıştıramadım sana banyoda xxx filmleri izlemeyi 😭😂
😂😂😂😂
Ohoo banyoda yemekte yenir 😂
Aaaa yemek olmaz 😱😱
Banyoda ayakta duramıyorum dizi nasıl izliyem 😂😂
😂🤣🤣😆
Jakuzide iken izliyorum
Asla izleyemem.
Ohaa lann daha neler puahahah
Yokk ben izlemem ya
İzlenmez.
İzlemem..
izlenmez
Bence o p*rno içerikler izliyordur banyoda.
İzlenebilir.😃
İzlerm küvette
Cok pis bj yer banyo kesinlimle izlenmez
Gereksiz bence
Nasıl bir film acaba
İzlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar