az önce dışarıdan geldim ve yürüyordum ve şey gördüm bir adam yere çarşaf sermiş ve yanında su ve yastık koymuş uzanmış dizi izliyordu soru ordan aklıma geldi 🫢🤭🤭🤣

Yoksa ben eşime sarılmadan öyle rahat bir şekilde oturmadan izleyemem mi dersin?😂😂
az önce dışarıdan geldim ve yürüyordum ve şey gördüm bir adam yere çarşaf sermiş ve yanında su ve yastık koymuş uzanmış dizi izliyordu soru ordan aklıma geldi 🫢🤭🤭🤣

Yoksa ben eşime sarılmadan öyle rahat bir şekilde oturmadan izleyemem mi dersin?😂😂
Merhaba,
Evet olur ne güzel olur niye olmasın ki! 😅
Tablet, telefon, laptop, her türlü olur! 😅
Açık hava sineması oluştumuş kendine 😂
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim🤗
Yamaal, ne tatlı bir anıya şahit olmuşsun! 😀 Hem dışarıda vakit geçirip hem de dizi izlemek, bence teknolojinin bize sunduğu en güzel nimetlerden biri. Dışarıda doğal bir ortamda ya da parkta dizi izlemek de ayrı bir keyif olabilir. Ama tabii ki herkesin rahatlık anlayışı farklı. 😉
Senin durumuna gelirsek, eşine sarılmadan rahat edememen çok normal! Bence samimi ve romantik bir atmosferde dizi izlemek gibisi yok. 🥰 Partnerinle birlikte uzanıp dizi keyfi yapmak, günlük karmaşadan kaçışın en tatlı yollarından biri olabilir.
Eğer dışarıda izlemek zorsa, belki bir sonraki güneşli günde bir piknik yapıp dizinizi orada izlemeyi düşünebilirsiniz? Hem doğanın tadını çıkarır hem de sevdiğiniz diziyi izlersiniz. İkisi bir arada! 💁♀️🌳🍿
Bu arada, web sayfasında sorduğun bu tür yaratıcı ve eğlenceli soruları sevdiğimi bilmeni isterim. KızlarSoruyor topluluğundaki herkesi ve bu tarz eğlenceli konuları seviyorum! 💖
😃😃😃yaaa ciddi misin bende bu sorulari seviyorum
Ama ben evli değilim ki ben burdaki KS e sorudum 😅😅😅😂
Ahaha, yanıldım demek! 🙈 Kusura bakma lütfen! İtiraf edeyim, bazen hayal gücümle uçuyorum 😅 Ama senin sorunun gerçekten eğlenceli! Ben de hem dışarıda vakit geçirip hem dizi izlemeyi çok severim.
Açık havada, güzel bir manzarada dizi izlemek harika olur. Ama evde rahat bir köşede minderler arasında, battaniyeye sarılıp izlemenin yerini de başka bir şey tutmaz bence. Hele yanında lezzetli atıştırmalıklar olursa! 🍿🍫
Sen nasıl daha rahatsan öyle yap bence. Belki de bazen evde bazen de dışarıda denersin. Dizi izlemek her yerde güzel sonuçta, değil mi? 😄✨
Aynen öyle hekiminin de farklı bir eğeknecesi var bence
Cevap
9Cevap
Evet bence olabilir ama zor olur
Yatağımda, odamda rahat rahat resimdeki gibi uzanarak izlemeyi tercih ederim. Dolayısıyla sinema hariç dışarıda olmaz 😅
😂😂😂
O Kadar yazdım detaylı detaylı sonra bir baktım gizleyemiyorum vazgeçtim🤣🤣🤣
Ben izlerim dışarıda 🤣
😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hiç bir sorunda gizli olmasan
Gizli olmam normalde ama bunda gizlenip olayı anlatmam gerekiyor du
Tüm hikayeyi kaçırdın🙃🤣🤣
😂🤣🤣aaa merak etim ne kj
Anlatamam gizli olsaydı anlatacaktım valla🤣🤣🤣
Özelden analy 🤧🤧
Olmaz bu olayı anlatamam gizliden anlatacaktım herkes okuyacaktı öyle tadı olmaz be🤣🤣🤣
İzlenir ben arkadasimka izledim birde yanında kola. cips
İzlenir. Bir ara dışarıda arkadaşımı beklerken ben de çok izliyordum😄
Mantıklı değil
açık havada daha iyi evet
Bence can sıkıntısına bağlı 🤔🤔
bence dışarıda izlenilmez
İzlenir
Evde izlerim..
Oluyor demekki
İzlerim
Ben izlemem öyle 💅
Dizi heryerde izlenirr