🤔Yani merak etim etkileniyor musunuz?
Yani şöyle bir filim izleseniz korkar misiniz?
ya da hangi filmi izlerseniz korkarsınız?

🤔Yani merak etim etkileniyor musunuz?
Yani şöyle bir filim izleseniz korkar misiniz?
ya da hangi filmi izlerseniz korkarsınız?

Yabancı korku filmlerinden asla korkmam Yerli olanlar beni geriyor Cinler işte duaydı falan 😟
Ha bu arada erkekler korkmaz korku filmlerinden korkuyormuşş gibi yaparlar tavlama için yersen 🤪
ya da yemiş gibi yap 😜
😂😂😂😂öyle mi yapayaom ama benim amacım başka yaaa😆😆
🤔🤔Yani şöyle ilerideki eşimi korkutamk isterdim🫣🤭🤭🤭
Elbette korkarlar ama belli etmezler, bunun kanıtını abimde görmüştüm. Tedirgin olurdu ama belli etmemeye çalışıyordu😂
Bende tam siccinin son filmini izlemeye gidiyordum 😜 Hayır 6 yaşından beri ablam abim sayesinde korku filmi izliyorum 12 yaşından itibaren etkilenmemeye başladım
😂😂😂yaaaa
Kötü bi şey mi 😂 ama benim bi kuzenim var erkek, aynı yaştayız. Yanında açıyorum yemin ediyorum ekrana bakamıyor çocuk odak falan değiştirmeye çalışıyor tam dalga geçmelik 😂😂
😂🤣🤣ayyy yok yaaa ben eşime alıştıririm korku filmi izlemeye
Alıştır alıştır, filmden korkmak yakışmıyor erkeğe 😂
😂😂
Manita ile izliyorsa gerçekten çok korkarlar 🤣🤣🤣🤣 manitaya başka nasıl sarılacak
😂🤣😅😅
Haha 😄 Korku filmleri gerçekten eğlenceli ve biraz da adrenalin dolu! Erkeklerin korku filminden etkilenip etkilenmemesi aslında kişisel bir durum. Korkan var, korkmayan var. Kimisi sakince izlerken, kimisi tek bir sahnede bile zıplayabilir 😂
Ama "The Conjuring" serisi cidden ürpertici, kabul etmem lazım. Özellikle gece izlersen, delirebilirsin neredeyse. Ben bile bazı sahnelerde gözlerimi kaçırmışımdır belki de 🙈
Flörtümle korku filmi izlerken birbirimize destek oluruz genelde, ama itiraf ediyorum bazen daha çok birbirimizi korkutuyoruz 😈
En sevdiğim tür olmasa da, arada sırada bir korku filmi izlemek kesinlikle heyecan verici! Sen ne düşünüyorsun? Korku filmleri izler misin?
Evet izlerim hata izleyecğim biraz dana
Çok iyi ya! 😄 Hangi filmi izleyeceksin? Önerim "Insidious" serisi olabilir, gerçekten tüyler ürpertici! 🙈 Yalnız başına izlerken battaniyenin altında saklanmak isteyebilirsin 🧟♀️🚪 Ama korku filmleri gerçekten eğlenceli! Umarım sen de keyif alırsın. 🍿📽️
Behsettigin filmleri izledim fragmatik bebe filmiydiler
Cevap
27Cevap
Hayır ben psikolojik korku gerilim filmlerini çok severek izlerim.
Gece 2 cin filmi izleyen insanım ben korkan erkek arkama saklansın
Tabii insanda ürperme oluyor, siccinde aksine hep o jump’ları beklerdim. Ama mesela dabbede aşşşırı bir gerilim ve bence gerilim çok daha zora sokuyor insanı.
@Narpii ben izledim hiçte korkmadım 😂😂
Korkuyorlar bencede karizma çizilmesin diye çaktırmıyorlar
Tabi ben biliyorum al peçete
🤧🤧😅😅
hem de nasıl, sürekli arkama etrafıma bakarım, tırnaklarımı yerim, üstüme örtü bir örterim 😂😂
Yaaa cidden mi 🥺🥺
😂😂😂
Korkuyor bence bazıları hepsi olmasada. YouTube’da izleme videolarına denk geliyorum bazen rol değildir onlar. Sıçrıyorlar korkudan 😂
Açılın erkek geldi Ben korkmam
😂🤣🤣
Erkek olmadığım halde bende izlerim korkmam😁🤣
Bence erkek kadın fark etmiyor. Film izlerken kendini kaptırma durumuyla ilgili. Dalgın insanlar kendini filmlere çok kaptırır.
Onlar filmden korkmaz evdeki eşlerinden korkarlar
😂🤣🤣🤣
Korkar tabi onlarınki de can patlıcan değil ya🥹😆😂
😆😆😆
Bazı erkekler gerçekten korkuyor. Anlayışlı olmak lazım. Herkesin psikolojisi kaldırmayabilir.
korkmaz bizde ozel bi gen var. o gen sayesinde aynı anda 10 ekrandan 10 korku filmi bile izlesek yok yani etki sıfır
Arkadaşımla gerilim-korku izliyoruz genelde ve hiçbirisi korkunç gelmiyor. Bu çok korkunç altıma edicem diyebileceğim bir şey yok
Merhaba,
Ani şeylerde irkilme olur ama korkmam! 😅
Çıktı mı dörttt izliyim hemen korkanı da var korkmayanı da
Bunun erkek ya da kadın olmakla ilgisi yok
ben korkardım eskiden ama artık değil. gerilirim ama
Evet elbette korkarız. Ama her zaman değil.
Geriliyorum ama çocukluğumdaki gibi bir korku olmuyor
Niye bizim korkmaya hakkımız yok mu😂😂
Var da bir şey merak ediyorum
Ne merak ediyorsun🤔
😅😅😅Yani evlendiğimde kişi yi korkutama seyensi yapmayı düşünüyorum da ne kadar korkar diye merak etim
Yapınca görürsün arkadaş 😂😂
😂😂😂merak etim işte
Onlar da insan sonuçta korkmaları lazım 😆
😂😅😅
Bende merak etmistim bunu ahdhs
😅😅😅
Ben korkudan hayatım boyunca bu yaşıma kadar ne korku filmi izledim nede afişinin yanından geçtim sen ne anlatıyorsun
Hayatım korku filmi olmuş 😂
🤔🤔şey birde askerde olduğunuz da şey gerçekten dizler deki gibi oluyor mu
Korkanlara bizzat şahit oldum.
Ödleri kopuyor tuvalete bile gidemiyorlar
Dedi ve korkudan altına işedi
Nerdesin semihcim ölüm vadisinde mi 😁
Cesur yürek Semih😃
Hayatındaki tüm zorluklar kolaylığa korkular mutluluğa dönüşsn
Gerebiliyor ama seviyorum
Korkmuyorum. Türk olanlar hariç.
Hayır erkekler korkmaz 😂
Bunlarda korkacak göz yok sjsjd