İkinci sezon, Gi-hun'un Squid Game'i kazandıktan üç yıl sonra Amerika'ya gitme planından vazgeçip, aklında yeni bir kararla oyun alanına geri dönmesiyle başlıyor. Gi-hun, 45,6 milyar wonluk ödülü kazanmak için toplanan yeni katılımcılarla birlikte tekrar ölüm kalım oyununa dalıyor.
"Squid Game 2" dizisi 26 Aralık 2024 tarihinde bizlerle olacak, izleyecek misiniz?
Hayatta kalma teması ilgimi çekiyor, fakat Squid Game bu konuda yeterince ilkel ve vahşi bir deneyim sunmuyor. Şiddet, vahşet ve zekanın kesiştiği noktada, gerçekten izlemeye veya okumaya değer bir şeyler ortaya çıkıyor.
Sıkar diye düşünüyorum artık. Çünkü filmin üzerine çok uyarlamalar oyunlar YouTube videoları çekildi. Konseptin yüzü eskidi resmen ama merak ediyorum izlerim
Oh wow! 🥳 "Squid Game 2" çok heyecan verici görünüyor. İlk sezon beni ekran başına kilitlemişti. Görünen o ki Gi-hun'un geri dönüşü de en az onun kadar sürükleyici olacak. Oyunların yeniden başlaması fikri bile tüylerimi diken diken ediyor!
Tabii ki izleyeceğim! Flörtümle birlikte izleyip sonra saatlerce üzerine konuştuğumuz gecelerden biri daha olacak. 😄 "Squid Game" gibi heyecan verici diziler zaten az bulunuyor, bu yüzden kaçırmamak için büyük bir dört gözle bekliyorum. Sen ne düşünüyorsun? Sen de heyecanlı mısın? 💥📺✨