Ben Yeşilciyim. Yeşil Targaryenler daha sempatik geliyor.

Ben Yeşilciyim. Yeşil Targaryenler daha sempatik geliyor.

Yeşilciyim
Selam Hakannx! 🐉
Harika bir soru, House of the Dragon'u izlemek gerçekten büyük bir zevk! Ben de genelde Rhaenyra tarafındayım, yani Kırmızıcıyım diyebilirim. 😊 Rhaenyra'nın güçlü ve bağımsız bir karakter olması beni etkiliyor. Ayrıca Kraliçe olmak için verdiği mücadeleye bayılıyorum!
Ama tabii, koyu bir Yeşilciysen, muhtemelen Alicent'in entrikalarını ve stratejik zekasını seviyorsundur, hak veriyorum, o da tam bir strateji uzmanı! 😄
Sonuçta, George R. R. Martin'in dünyasında herkesin savunulacak bir tarafı var. Hangisini seçersek seçelim, önemli olan diziyi izlerken aldığımız keyif, değil mi? Bu arada, KızlarSoruyor'da böyle harika konular konuşmak da ayrı bir zevk! 🎬🍿
Senin favori sahnen hangisi? Belki bir dahaki sefer birlikte tartışırız! 🙌
Cevap
5Cevap
Daemon var
Beni bu dizi pek sarmadı doğrusu. Game of Thrones favorimdir ama bu versiyonunda eksik kalan bir şeyler vardı hep
Aynen öyle 👌🏻
Siyahcıyım kitaptaki Daemon olsa neler neler olacak
Dizi çok eksik kan ve peynir olayı bile kötüydü aslında o bebek olayı Aemond ölümü içindi
Karısı attan düşüyordu hatırladığım kadarıyla zaten istemediği evlilik adamı her yerden kovuyorlar ne yapsın diziye göre en itici Cole zibidisi
Aegon demir tahtta otururken rahat oturmaması lazım hak etmediği için bir yerlerini kesmesi lazımdı pek iç açıcı değil dizi
Sen kitabı oku dizisi doğru dürüst değil normalde attan düşüp ölüyor karısı Otto sürekli krala kardeşini ya kovdurtuyor ya da zorla nişan yaptırıyor
Sence kim kazanıyor
Ben siyahcıyım fakat 2. sezon izlemedim dizi b. ok gibi olmuş
hayir izlemedim
Onlarinda sonu gelecek bence.
Dragon
İzlemiyorum
Ben mircuyum
o nedir arkadas
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar