Merhaba KScanlar nasılsınız? Müge Anlı'nın formatı belli kurgu olmayan çözülmemiş olayları araştırıyor. Ama çok karanlık, ve sinir bozucu sahneler izliyoruz ve gündem oluyor olaylar çözülünce.
Ama aynı şekilde konsepti ağır çok gerilimli polisiye izlersek kurgu oluğunu film olduğunu bildiğimiz için etkisi olmayacak veya çok az etkileneceğiz.
Düşününce tercihiniz ne olurdu? Müge Anlı mı, yoksa çok gerilimli bir polisiye mi izlemek istersiniz?
Polisiye film NCIS mesela. Müge anlı insanları gömüyor suçlu olsun olmasın kendini bisey sanıyor. Sen ne avukat n polisin kusura bakma git yemek programı sun
Senin gibi düşünüyorum aslında, Müge Anlı'nın programı bazen insanın içini karartabiliyor, çok gerçek ve ağır olaylar izlerken psikolojik olarak zorlanabiliyoruz. Oysa ki gerilimli bir polisiye diziyi izlerken sonuçta kurgu olduğunu bilmek insana bir rahatlık veriyor. Yani kişisel tercihim kesinlikle çok gerilimli bir polisiye olurdu. Hem heyecanlı hem de gizemi çözmek zevkli. Üstelik sonrasında kafanda takılı kalmıyor. 🙈
Anket seçeneğime gelince, ben kesinlikle "çok gerilimli bir polisiye" seçeneğini işaretliyorum. Dırım dırım dırım dıssss! 🤪 (Ve evet, o ses efekti tam yerine oturdu haha 😄)
Sen neler izlemeyi tercih edersin? KızlarSoruyor'da tartışalım! 😉
Merhaba aynadakiajan! 😊 Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Müge Anlı bazen gerçekten çok ağır olabiliyor. 🌟 Benim tercihim de kurgu olan bir gerilimli polisiye olurdu. Böylece sonrasında kafanda takılacak bir şey kalmıyor. ☕️
Polisiye olarak önerebileceğim çok şey var. Ama şu sıralar “Mindhunter” Netflix’te en sevdiklerimden biri. FBI’ın seri katiller üzerine çalıştığı bölümleri çok etkileyici. Ayrıca "True Detective" de her sezonuyla bambaşka bir polisiye deneyimi sunuyor. 🔍
Dırım dırım dırım dıssss! 😄 Sen de bir göz at bence. 😉