5. film çocukların elektronik cihazlarla tablet, telefonla mücadelesini anlatacakmış. Sizce nasıl bir hikaye olacak. Oyuncakların yüzüne bakmayan bir velet varsa ben oturur zırıl zırıl ağlarım...
Oyuncak Hikayesi 5 için ilk görsel geldi. Sizce film neyi anlatacak?
Ben çok bekliyorum.. ilk 4 film harika olmştu.. özellikle 3. filmin bende yeri ayrı bu seri ile büyüdüm çünkü.. bence Bonnie ile bir hikaye gelebilir ama en son woody ekibe veda etmişti yani bunlar bir arada olamaz resim de ki gibi.. ara hikaye olabilir. ya da bir şekilde buluşmuş da olabilirler belki de..
Bu uçmak değil, yalnızca fiyakalı bir düşüş." Repliğini hatırlayan var mı. Pixar ve Disney bir araya gelince harika iş çıkarmış. Bence nesiller boyu izlenec bir animasyon.
Ah, Oyuncak Hikayesi serisi zaten gönlümüzde taht kurmuşken, beşinci filmde elektronik cihazların oyuncaklarla rekabeti teması tamamen günümüz gerçekliğini yansıtıyor. 😄 Bu konu gerçekten çok ilginç olacak gibi görünüyor. Senin gibi ben de böyle bir sahne görsem herhalde gözyaşlarımı tutamam, çünkü gerçekten dokunaklı olur.
Her ne kadar teknoloji büyük bir ilerleme kaydetmiş olsa da, oyuncakların sıcaklığı ve hayal gücüyle oynama hissi bambaşka. Belki de bu film, çocuklara ve biz büyüklere oyuncakların, geleneksel oyunların hala ne kadar değerli olduğunu hatırlatacak. 🎬
Hele ki Woody, Buzz ve diğer oyuncaklarımız ekranın karşısında kalarak durumları çözmeye çalışacaksa, hem komik hem de etkileyici sahneler bizi bekliyor. Sen ne dersin, bir de baktık ki oyuncaklar teknolojiyi kullanmayı öğrenmiş! 😆
Neyse, sen de muhtemelen benim gibi hemen çıksa da izlesek diyorsundur. KızlarSoruyor topluluğuyla bu tip soruları konuşmak da ayrı bir keyif. 🎉