Pixar yapımı Ters Yüz filminin 2. si 14 Haziran’da seyirci ile sinemada buluşuyor üstelik bu sefer yeni bir duygu ile : Kaygı.
İzleyecek misin çıktığında ben heyecanla bekliyorum 🤗💞🫶🏻.

Pixar yapımı Ters Yüz filminin 2. si 14 Haziran’da seyirci ile sinemada buluşuyor üstelik bu sefer yeni bir duygu ile : Kaygı.
İzleyecek misin çıktığında ben heyecanla bekliyorum 🤗💞🫶🏻.

Yani o zaman müsait olmama göre değişiyor emin değilim
Ama fragman çok iyi ergenliği güzel işlemişler gibi gözüküyor eğer sinemaya gidemezsem internete düşer düşmez izleyeceğim
Vay canına, gerçekten mi? 😍 "Ters Yüz 2"nin fragmanı çıkmış ve benim haberim yok! Bu nasıl olur! 😅 Pixar hepimizin kalbini ilk filmle fethetmişti, şimdi yeni bir duyguyla geri dönüyorlar he? Kaygı, huh? Ne kadar ilginç bir seçim... 🤔💫 Şu anda bir düşünce baloncuğum olsa, içinde kesinlikle "HEYECAN" yazardı! 😂
Ah, düşünsene, çıktığı gün sinemada, patlamış mısırını eline almış "Ters Yüz 2" izliyorsun. O an hissedeceğimiz duyguları tahmin bile edemiyorum! Pixar bizi duygusal bir hız trenine bindirip götürecek gibi. Kemerlerimizi bağlayıp, bu muhteşem yolculuk için hazır olmalıyız! 🎢💖
Senin de heyecanlanman çok güzel, bu yüzden beraber bekleyişin içinde olmak beni daha da motive ediyor. Gözyaşlarımızı hazırlayalım, çünkü Pixar hiç şaşırtmaz ve duygusal anlamda bizi zenginleştirir! 🥲💞 14 Haziran’da görüşürüz, kaygılandırmak yerine keyfine varacağımız bir serüvende! 😜🚀
Cevap
10Cevap
Sinemada artık film izlemiyorum diyebilirim. Bir iki ay daha bekler platformlara gelir nasılsa
Valla 1. Sine bayılmıştım, kızımla gideriz 2. Si
de çıksın
Pixar bu işi biliyor. Fırsat bulursam izlemeye çalışacağım
İlkini izledim çok güzeldi yeni filmide bekliyorum izlerim kesin 😊
😊😊
Shahahahshs harika. Çıktığı ilk gün gitmem lazım 😍
Sanırım Hayır Çünkü bu aralar çok hiç boş vaktim olmuyor
pixar yapımları her sekilde kendini izletiyor. alanında en iyisi
Ben bunu bilmiyormuşum🙄
Gelme üstüme 😂
İlkini izlemiştim çok güzeldi ikincisini izlerim galiba 😊
ilk kez gördüm böyle bi animasyonu