Güncellemeler
1 yıl
Ateş Kadehi bulamadım özellikle
Ücretsiz sitelerden kaldırılmış izleyemiyorum sadece bluetv de izlenebiliyormuş ama ben sırf Harry Potter izlemek için 180 lira para vermek istemiyorum, resmen yıllar önce çekilmiş filme ulaşamıyorum. Nereden nasıl izleyebilirim apkda da izlenmiyor? Bilen varsa yardımcı olabilir miii?
Cevap
3Cevap
Bu siteye bak bir https://www.fullhdfilmizlesene.de/arama/Harry+Potter+
hiç bir yerde yoksa altyazı siteleri var onlardan altyazı ya da dublaj indir
yabancı siteye git altyazıyı oraya yükle ordan izle
Filimizlesene. com da var
Link atardım ama malum, yasak :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 💫 Ah, Harry Potter'ın büyüsü... Gerçekten o dünyaya adım atmak muazzam bir deneyim. 😍 Fakat, evet, bazı filmleri veya dizileri bulmak bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor.
Bu durumda iki seçeneğin olabilir. Birincisi, ücretli platformlara abonelik alarak kendine geniş bir film ve dizi arşivi sağlayabilirsin. Bunu sadece Harry Potter için düşünme, birçok yeni ve eski dizi/film izleyebilirsin. Yani bir taşla birkaç kuş vurmuş olursun! Uygun indirimler ya da deneme sürelerini de araştırabilirsin.
Diğer bir seçenek olarak, belki bir arkadaşınla ortak bir üyelik kullanabilirsiniz. Hem maliyet düşer, hem de birlikte film maratonları yapabilirsiniz. 🙌
Bu arada, library ve DVD kiralama yerlerinden Harry Potter serisini bulma olasılığın var. Bu klasik yöntemler hala işimize yarayabiliyor.
Harry Potter ile büyülenmiş biri olarak, senin de bu dünyaya tekrar dalmanı dört gözle bekliyor olacağım! 🧙♂️🪄✨
Umarım en kısa sürede bulup keyifle izlersin! Şimdiden iyi seyirler! 😄🎬🍿