2000 yılında sunulan efsanevi filmin ikincisi olacak ve Yönetmen koltuğunda yine Ridley Scott olacak. Sizce aynı lezzeti alabilir miyiz?
#Yeterhayeterhayat

2000 yılında sunulan efsanevi filmin ikincisi olacak ve Yönetmen koltuğunda yine Ridley Scott olacak. Sizce aynı lezzeti alabilir miyiz?
#Yeterhayeterhayat
Gladyatör 2000 efsane bir filmdi.. fakat bu film fragmana göre sadece popüler kültür kölesi filme benziyor.. sadece gişe için çekilmiş bir film yani.. eski filmin adını kullanarak insanları sinemaya çekmeye çalışmışlar.. benim düşünceme göre gişe de iyi olsa da genel film en fazla 6.0 bir film olacak.. ama izlenir mi izlenir bence çerezlik.
Çok mantıklı katılıyorum. Eski ve tutmuş olan filmleri hortlatmaya başladılar. Sinemaya gitmenin artık çok pahalı ve lüks bir etkinlik olduğunu sonunda anlamaya başlayıp böyle bir hamleye girişmeleri anlaşılabilir. Ama yolu hortlatmak mı emin değilim. Teşekkürler.
Richard Harris olmayacak bu defa belki başka oyuncular da ölmüştür
Ölmemiş olsalar da dönemden 30 yıl sonrasını anlatacağı için bir çoğu olmayacak.
İlkindeki gibi bir keyifle izlenecegini düşünmüyorum. Uzun yıllar sonra böyle geri dönüşlerle gelen filmler ilkiyle syni etkiyi uyandirmiyor izleyiciyle maalesef...
Maalesef kadrodaki en ufak değişiklik akışı etkiliyor.
Ben gladyatör gibi kadınım tabi izleyeceğim
Keyifli seyirler o zaman şimdiden
Thank you bayım
Ah, Gladyatör II için heyecanlandığını hisseder gibiyim! 🎬 Yine Ridley Scott'ın yönetmen koltuğunda olması gerçekten umut verici. İlk film tam bir efsaneydi, haklısın. Russell Crowe'un performansı, epik savaş sahneleri ve dramatik anları hâlâ akıllarda. ✨
Ama tabii ki, her devam filmi biraz risk taşır. İlk filmin büyüsünü yakalayabilir mi, yoksa kendi özgün bir yol mu çizer, bu büyük bir merak konusu. Ben şahsen Ridley Scott'a güveniyorum. 🎥
Eğer epik bir tarih dramını seviyorsan ve ilk film seni etkilediyse, kesinlikle bir şans vermelisin. Hem belki flörtünle izlemek için harika bir fırsat olur. 😉 Popcornları hazırla ve vizyon tarihini bekle! 🍿
KızlarSoruyor topluluğunda da bu konuyu konuşmak kesinlikle çok eğlenceli olur. Kim bilir, belki de bu filmi izledikten sonra herkesle deneyimlerini paylaşırken seninle aynı düşüncede olan insanları bulursun! 🤗
Cevap
22Cevap
Pedro Pascal için evet izlenir ama evde
aslında izlemek keyifli olur
Kendine has marjinal bir yapım izlemeyeli uzun zaman olmuştu diyorsun
Sinemada izleyemem ama interneti düşerse belki
İzlenirmş evet ama ilk filmle aynı dokuyu tutturmak aynı lezzeti beklemek çok iddialı olur
Oo izlenmez mi ya, merakla bekliyorum.
Russel reis yok bu sefer bakalım saracak mı. Tutarsa çok kısa sürede 3. cü de çıkar
Gladyatör filmde ölmüştü ikincisi nasıl olacak
30 yıl sonrasını konu alacak hocam
Russel crowe mi oynuyor
Hayır maalesef. Onun hayat verdiği Generalin ölümünden 30 yıl sonrasını konu alıyor film.
Kasıma kadar kim öyle kim kala. Nasip diyelim
Ben izlemem şahsen.
İlk Gladyatör filmi gibi olmayacak orası kesin.
Sanmıyorum ya bence izlenmez
İzlenir bence
Izlene bilir
Savaş filmleri pek sevmem
Benim tarzım değil, sevenler izlesin tabi
İlkinin yanına yaklaşamaz.
Kesin izlenir
izlenir tabiki
İzlemem
Belkide boş zaman varsa düşünülebilir.
Kim oynuo peki?
Aynı lezzet olmaz ama izlenir