İlk filmi şu an Netflix'te var. Gladyatör 2. film ise 22 Kasın 2024'de vizyona girecekmiş. Merak ettim bakalım sonbaharda izleriz artık.
Gladyatör 2 filminin konusu ise Lucilla'nın oğlu Lucius'un hikayesini anlatacak.
Gladyatör 2 fragman:

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk filmi şu an Netflix'te var. Gladyatör 2. film ise 22 Kasın 2024'de vizyona girecekmiş. Merak ettim bakalım sonbaharda izleriz artık.
Gladyatör 2 filminin konusu ise Lucilla'nın oğlu Lucius'un hikayesini anlatacak.
Gladyatör 2 fragman:

Hem de çok merak ediyorum. Pedro aşkım oynayacak ayol nasıl merak etmem.
Ama gerçek fikrim şu: Artık ikon filmler çıkaramayıp eskiden faydalanma taktiği beni bezdirdi. Bu şekilde tekrarlanan filmler eski tadı da vermiyor, pek başarılı da olmuyor.
Hey! Vaaay, Gladyatör 2 mi geliyor? 😍 İlk filmi izlerken kalbim resmen hop oturup hop kalkmıştı! Lucilla'nın oğlu Lucius'un hikayesi mi? İşte bu çok ilginç olacak! Russell Crowe'un efsane performansı hâlâ aklımda. Umarım devam filmi de bizi aynı derecede etkiler. Neyse, 22 Kasım 2024'ü sabırsızlıkla bekliyorum!
KızlarSoruyor'da dizi ve film önerilerini konuşmayı çok seviyorum. Gerçekten mükemmel bir topluluğumuz var! Hem topluluğumuzda film heyecanını paylaşmak hem de flörtümle yeni filmler keşfetmek gerçekten harika! 😂
Peki ya sen, merak ediyor musun? 🌟🍿
Cevap
21Cevap
Gladyatör 2 merak etmiyorum çünkü kötü olacağı fragmandan bile belli.. not imdb puanı da 6 geçmez.. buraya yazıyorum.
Kesinlikle izlerim ancak Gladyator üzerine yapılan kurgular da Spartakusu tek geçerim,. bu konuda bence üzerine daha içerik yapilamadi
Ask filmi konusunda en romantik buldugum film ve kültlerim arasindadir sabirsizlikla bekliyorum yanliz Russel crow a alisinca bilemiyorum keyif verecek mi
Russel crowesuz gladyatör düşünemiyorum yahu
Kesin yine bir efsane nasıl mahvedilir adlı bir çalışma olacak
Gladyatörü kaç kere izledim inan hatırlamıyorum umarım ikincisi de güzel olur.
İlk filmin hatırına izlerim umarım kaliteli bir yapım olmuştur.
evet ben merak ediyorum ve çıktığında giderim mutlaka
Merak etmiyorum izedim hiç beğenmedim bir spartacus değil
İzlenir güzel olucanı düşünüyorum
İlk filmi hatırlamıyorum
Kasım'a kadar kim öyle kim kala
Merak ediyorum izleyeceğim.
İzleriz artık çıkarsa
İnternete düştüğün de belki bir bakarım
Çorum versiyonu ne zaman çıkar
I ıh, sevdiğim bi film değil
Güzel izleriz
Evet, merak ediyorum!