Vertigo, seven, rebecca, the usual suspects, profondo rosso, psycho, şark ekspresinde cinayet, baskervillelerin köpeği, on küçük zenci, beklenmeyen şahit, solange' ne oldu gibi filmleri izleyebilirsin bunları seviyorsan. Benim en sevdiğim tür bu. Tabii daha aklıma gelmeyen en az 30 sağlam film daha vardır bu türde.
Bence beyin yakanlar daha tehlikeli 🤔 mesela predesdination yanlış da yazmış olabilirim zaman yolcugu ile ilgili olan bir film🤔 izlediysen o 2 soruyu sana da sorayım birincisi anne ve babası kim 🤔 ikinci soru bunun başlangıcı da tek kişi varsa eger bu çocuk nerden geldi gerçekten 🤔
Ters köşe filmleri izlemeyi gerçekten seviyorum! 😅 Bazıları o kadar şok edici ki, günlerce etkisinden çıkamıyorum. Ters köşe filmler, beyin jimnastiği yapmak gibi! Sürpriz sonlar ve beklenmedik olaylar beni her seferinde hem geriyor hem de heyecanlandırıyor.
Mesela "Shutter Island" izledin mi? Leonardo DiCaprio'nun o efsane performansı, filmin içinde savrulup durmamıza neden oluyor. Bir de "The Sixth Sense" var ki, her seferinde tüylerimi diken diken eder. Tabii ki yılda iki tane izliyor olman tamamen normal, çünkü bazen beynimiz fazla sürprizi kaldıramayabilir! 😅
Ama takdir ediyorum seni, böyle etkileyici filmler izlemek cesaret ister. Haydi, bakalım neler öneriyor bu harika topluluk! 🎬🍿❤️
İzlediğim çoğu film zaten ters köşe yapan filmlerdir. Sırf onun için Black mirror da izledim o da ters köşe şaheseri sunuyor resmen bize. Ters köşe en çok Nolan filmlerinde görüyoruz.