Ben sevmem.
Gecen netflix de fragmanda timsah var diye bir film actim, yasli bir nine ve esi seri katil cikti sonlarinda. Kan dondurucuydu.😬
Ben sevmem.
Gecen netflix de fragmanda timsah var diye bir film actim, yasli bir nine ve esi seri katil cikti sonlarinda. Kan dondurucuydu.😬
Şaşırtıyor. Güzel oluyor. Severim ana her film için değil. Çoğunlukla tahmin ettiğim gibi bitsin istiyorum. Sevgili varsa klasik olarak öpüşsünler, iyi karakter kötüyü yensin, herkes evine dağılsın 😊
En sevdiğim türlerden filmler arasına girer.
Her şeyin ve güzel biteceğine veya o karakterin ölmeyeceğine inanıyorsun ama çat.. Alakasız bir yerde ters köşe oluyorsun. Bayılırım..
Baya sasirtici olabiliyor.
Teşekkürler :)
Rica ederim :)
En sevdiğim film türüdür, filmi izlerken hem düşünmek hemde sonunda şaşırtıcı son olması beni etkiler. Şimdi dediğin filmden spoiler verdin, biz nasıl izleyeceğiz?
Adini soylemedim.👀 Soylemem de.
Filmin adını Timsah var sandım.
Yok ya. Gordum olsa daha dogru olurmus
Filmin adını söyle izleyeyim şimdi.
Mumkun degil.
Neden değil?
Uygunsuz sahneler vardi.
10 yaşındayım sanırım.
Guzel de degildi. Vakit kaybi. Sonra nerden bahsettin bu sacma filmi diye soylenmezseniz soyleyeyim: x adi
Başka ters köşe önerin
Baska aklima gelmiyor. Gelirse yazarim.
Zindanlar adasına baktın mı
Parca parca izledim. Sevmedim daha dogrusu bu tur filmleri sevmiyorum o kadar.
Degisir gibi ama bu. Bazi zevklerim degisiyor zamanla.
Anladım.
Siz sevdiniz mi?
Evet çok hoşuma gitti, o tarzda izlerken düşündüren filmler seviyorum.
Izlediklerimin adini unutuyorum. Bir tane daha ters kose vardi bak aklima geldi ama adini unuttum. Rastlarsam soylerim.
Olur, sevinirim.
Söylemediniz ama teşekkürler.
Bulamadim. Ama baska bir onerim var ters kose olmayan: Red eye.
Söylemediniz biz incindik.
Dün spor salonundayken söylediğiniz filme bakacaktım ama yorumunuzu bulamadım şu timsahlı film
Aklima gelmedi ki. Oyunculari da hatirlamiyorum. Bir oyuncuyu bulsam filmi de bulurdum zaten.
Arica su x in konusuna bakin once. Ya gercekten ben boyle bir filmin adini soylemek istemiyordum. Pisman oldum biraz :/
Siz filmi söylemediniz dün Jester İntikam gecesi diye bir film açtım, vallahi bu kadar vasat film olamaz 40 dakika izledim sonra yorumları okudum kapattım.
Soruda bahsettigim filmi soyledim. X adi dedim. Gormediniz mi?
Filmin adı mı X.. Adını söylemek istemiyorsunuz diye X yazdınız sandım.
Evet adiydi. Ne guzel anlamamissiniz ama simdi bilinmis oldu.
X vakit kaybi da red eye filmine bakin.
Bakacağım, bugün sporda bakamam ancak evde izlerim. İzlerken sürüklesin ve düşündürsün, acaba mı katil kim gibi mesela
Benim de acayip izleyesim geldi o onerdigimi. Yillar once izlemistim ve heyecanliydi. 2 gun de ard arda calisiyorum sansima, artik sonraki gunlere kaldi.
Hafta sonu çalışıyor musunuz? Bende bugünü bitirirsem akşama film gecesi yapacağım, sabaha kadar oturur izlerim. Red eye fragmanına bakacam şimdi.
Evet, sectim.
Bakin bakalim.
2005 yapımı eskiymiş, daha çok yeni filmlere bakıyorum
Eski ama guzeldi. Aslinda o da biraz ters kose. Sonu basindan tamamen farkli.
Hımm, Memento izledin mi?
Hayir
Onuda çok övüyorlar. Geçen gün Narcos dizisine başladım o da güzel.
Pek benlik degil. Cok baska bir dizi soyleyeyim size ama nerden izlenir bilmiyorum. The durrels in corfu.
Cok guzel bir atmosferi vardi ve huzur doluydu.
Amerikan aile dizisi sanırım?
Evet. Yunan adasinda cekilmisti.
Çevirisi yoktur ki nasıl izleyeyim)
Yapacak bir sey yok o zaman
The Haunting of Hill house fragmanına bi baksana müsaitsen
Gordum bunu. Listeme eklemistim bir ara ama sonra cikardim. Benzerleriyle karsilasmistim ve standart gelmisti.
On bölüm sanırım biraz izledim uyuyakaldım
Beklenilir bir son olmus)
Birinci bölümünde uyuyakaldım ya ama ilgimi çekiyor nedense
Ilgi ceker) satolu gizemli olanlar guzel de korku biraz tirstiriyor. 👀
Bende aksine işte geceleri korku seviyorum yoksa uyuyakalıyorum, gerçi bunda da uyuyakaldım))
Korku normalde iyice bir alarma gecirir ama:d
İyi çekirdek çitletiyor öyle diyeyim))
O heyecanla abur cubur da yenir baya. Sonra baslar sagliksiz beslenme. Iyi ki bir sey izlerken yeme huyum yok. Ben anca heyecandan ayaklanirim)
Haydaa niye aklıma soktun ki şimdi, çekirdek çikolata ve çay keyfiyle izliyordum filmleri. Şimdi diyet sürecindeyim hiç bişe yemeden de keyfi çıkmaz ki, ah bee.
Ben anlamlandiramiyorum bu kadar yemeye karsi olan zevki. Yiyiyorsun ve bitiyor. Sirf o anki zevk icin sonra pismanlik neden cekilsin? Ben bir tatli yesem sonra kac kere pisman oluyorum. Ne gerek vardi, fazlalik olacak diye dusunuyorum habire.
Bende pişman oluyorum ve yemin ederim aynı bu dediklerini düşünüyorum. Bir dakikada yiyorum ve kendime zarar verdiğimi, yemesemde olurmuş diyorum. Ama elim gidiyor.
Iradeyi gelistirmek lazim. Zor ama imkansiz degil. Ben de tatli konusunda kendimi biraz zor frenliyorum. Gorunce affetmiyorum. Anliyorum az cok.
Dün markete gittim, akşama lor peynir, üzüm, badem, greyfurt karıştırıp yedim. Çikolata ve bisküvi reyonunu gözüm kapalı geçtim)
Guzel👍seker bagimli yapiyor. Yemeyince eksikligi de fazla duyulmuyor zaten
Bagimlilik*
Evet; şeker yiyince üzerine yorgunluk çöküyor. Akşam eve geç gideyim, spordan çıkınca gider uyurum hemen bişe yemem
Iyi fikir.
Kvass denen bir icecek varmis sanirim Rusya ya ozgu. Denediniz mi? Kitapta denk geldim.
Denedim evet ekmek mayasından yapılıyor, doğal yapımı biraz kafa yapıyor ama çoluk çocuk herkes içer. Ben pek içmiyorum, alkol bana yasak. Tadı güzel soğuk içilirse, biranın tadını andırıyor.
Ilgincmis.
Uyumustum yazmayinca
Şimdi spordan eve geldim, sabaha kadar film keyfi yapmaya hazırım.. gelsin korku filmleri
Ne guzel valla. Ben de ise gidicem simdi
Ben işe giderken sen horul horul horluyordun))
Hic de bile 😬
De bitişik yazılır, “hiçte bile” olmalı.. Sanırım birazdan topuklu terliği kafama yiyeceğim)
Ikisi de olur da bence ayri olmasi dogru. Ben oyle biliyorum.
Korku filmi önersen mi?
Izlemem ki o kadar. Gerilim seviyorum o da fazla korkutmaz.
Kaplan kapani (2010 yapim).
Gerilimde olur izlerken ne olacak diye bakayım yoksa şimdiden uykum geldi
Bakin bakalim. Ben de artik cikayim.
Iyi seyirler
Selametle zabaha kadar burdayım zabaha kadar kolay gelsin
Tesekkurler :) ara ara ugraririm belki
Bekliyoruz hala aynı bankta.
Cevap
10Cevap
En sevdiğim filmler ters köşe olanlar desem abartmış olmam
Evet ters köşe filmleri seviyorum tabi ki de
akıl donduran şaşırtan ters köşeler olabilir :D
Ters köşe yemeyi sevmem filmin sonunu tahmin etmem lazım
O nasil oluyor be :d
Hic umulmadik sekilde gelisen.
Filmin sonunda en masum ve umulmadik kisinin katil ciktigini gormek gibi.
Ben de sevmem.
Ben tesekkur ederim
Çok severim
Haha 😀 iyiymis ben severim gizem
Bazen severim akıcı bir hale getirebiliyor filmi.
"Senaryo Dolandırıcılığı" ndan hoşlanmıyorum😄
Severim
Severim.
Seyrederim
Filmin adının timsah olduğuna emin misin?
Adina timsah demedim. Fragmanda vardi dedim.
Adı ne filmin izlemiş olabilirim sjsj
Soylemem🫢cok uygunsuz seyler de vardi icinde. Izlemez olsaydim
Hatırladım filmin adını X 🤦♀️
👍🤦♀️
Asla sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?