Polat alemdar ve fil necati Aras ve ekibinden çok şüpheleniyor çünkü geçen seferki gibi yapabilir atom bombası gibi dönebilir?

*Polat alemdar ve fil necati aralarında sohbet ediyordur* -polat adaaş biliyor musun ben Aras ve ekibinden şüpheliyim çünkü geçen seferki gibi olabilir... *polat alemdar kulaklarına inanamaz*-nasıl yani bu şimdi şeye benzettim ben Gta 5 te ana görevler bitince oyuncunun psikolog raporu çıkıyor ama yan görevler kaldığı yerden devam ediyor acaba öyle bir şey olabilir mi? -bilmiyorum adaş artık yan görevler mi olur hep son bir iş mi olur orasını aras ve ekibi bilir *polat alemdar şöyle der-*- ARAS VE EKİBİNİN sağı oslu belli olmaz bence... -adaş off umarım erken başlarlar... -inşallah necaticim. *kapı tıklanır gelen remzidir ve fil necatiyi alıp giderler**dış ses polat alemdar a şöyle der -polat neden sürekli Aras ve ekibini düşünüyorsun? -en eski spor düşünmek değilmi? -hayır atletizm. -umarım dönüşleri efsane olur -yorum yok. -tamam sen yorum yapma konuştukça batıyorsun. -tamam...

Aras ve ekibi acaba neredeler ve hiç gözükmediler
bilmiyoruz umarım en yakın zamanda dönüş yaparlar
önce hazır olmaları gerekiyor bence
dış ses neden üzgün acaba?
harbiden dış ses birşeyler biliyor ama söylemiyor olabilir
o insan mı değil mi sadece sesini duyuyoruz ama kendisi yok
acaba mı galiba mı? düşünmüyor değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
hımmm her türlü deliliği ve zır deliliği yapabilirler
Güncellemeler
1 yıl
ALLAH bilir napıyorlar
Polat alemdar ve fil necati Aras ve ekibinden çok şüpheleniyor çünkü geçen seferki gibi yapabilir atom bombası gibi dönebilir?