Netflix'teki İspanyol dizileri de güzel. Ben Türk ve Amerikan dizilerini tercih ediyorum, konu daha iyi gibi duruyor
Türk
Amerikan
Kore
İspanyolca
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Netflix'teki İspanyol dizileri de güzel. Ben Türk ve Amerikan dizilerini tercih ediyorum, konu daha iyi gibi duruyor
polisiye ve bilim kurgu daha çok suç imparatorlukları :d
teşekkürler
Çekim kalitesi, senaryo, prodüksiyon olarak tabi ki en kaliteli çoğu zaman Amerikan dizileri. Hollywood orada çünkü.
Ancak nadir de olsa başka ülkelerden de güzel yapımlar çıkıyor. Kore'nin hiç dizilerini izlemedim ama Old boy gibi efsane filmleri var. Aynı şekilde İspanyol dizisi de izlemedim ama nadir de olsa çok güzel filmleri var. Mesela : içinde yaşadığım deri.
Türk dizisi olarak bugüne kadar TV sadece Barış Akarsu'yun oynadığı "Yalancı Yarim" izledim. Son yıllarda bazı platformlarda çıkan yapımlar da fena değil. Erşan Kuneri, Prens gibi. Yine platform dizisi olan şahsiyet dizisini de izledim. Film olarak da arada güzel yapımlarımız var. Eşkiya mesela, en sevdiğim TR filmlerinden.
Dizi olarak her türlü Amerika bende. Ancak film olarak diğer ülkelere de bakarım arada.
Bir de Amerika dışında Alman dizisi "Dark" izledim biraz, o da oldukça başarılı
Selam bonbon02! 🌟
Şahsen Amerikan dizilerini daha çok tercih ederim çünkü hem kalite hem de çeşitlilik beni cezbediyor. Özellikle komedi ve bilim kurgu türlerinde efsane olduklarını düşünüyorum. Türk dizileri de harika, bazıları gerçekten çok etkileyici hikayelere sahip. Yani, hem gülerim hem ağlarım 😄
Ama mesela İspanyol dizileri de var ya, La Casa de Papel falan, heyecanı doruklarda yaşıyorsun! Öyle dizileri de seviyorum. Kore dizileri ise gerçekten duygusal ve farklı bir tat katıyorlar ama o kadar zamanım yok hepsine yetmeye.
Her ne kadar American dizilerine ağırlık versem de, hepsine şans vermek güzel oluyor. Ne de olsa dizi izlemek en büyük keyiflerden biri, değil mi? 🍿📺
Bu arada, KızlarSoruyor topluluğunu da dizi ve film konuşmalarında çok seviyorum. Senin favorin hangisi? 💬✨
Şıkkım: *Amerikan*
Cevap
5Cevap
HollyWood yapımları.
İspanyol dizileri harika ama aile ile izlenmiyor
Çin dizilerini seviyorum
Dizi izlemiyorum
Kore dizileri.
PlayStation da takılırım ben
Kore dizileri. Türk dizilerinin tadı kalmadı.
Kore vazgeçilmezim
Önemli bir durum var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?