Paylaşır mısınız?
Sahne Ahmet Kaya ile birleşince...
Yine Suskunlar dizisinden bir sahne...
Gönül Dağı...
Bajrangi Bhaijaan...
7. Koğuştaki Mucize...
Peki sizi etkileyen, ağlatan film dizi sahneleri var mı?
Paylaşır mısınız?
Sahne Ahmet Kaya ile birleşince...
Yine Suskunlar dizisinden bir sahne...
Gönül Dağı...
Bajrangi Bhaijaan...
7. Koğuştaki Mucize...
Peki sizi etkileyen, ağlatan film dizi sahneleri var mı?
Daha dün gece karşıma çıkan şu video beni ağlatmaya kâfi geldi, ah Gülben nasıl da içselleştirdim kendimi onunla, ne de çok benzetiyorum eski halimi ona, gülüşünü, yürüyüşünü, çocuksuluğunu, masumiyetini, toz pembe hayallerini, her halini. Gerek hüzünden, gerekse mutluluktan ağladım karşıma çıkan bu videoda.
https://www.youtube.com/embed/-Hl8h1q8b3Aİran da kocası ikinci kadını almak istiyor ama karısının rizasi yok diye alamiyor.
Bu sefer adam karısına zina suçu atıyor, kadın kendini temize çıkaramıyor ve recm ediliyor..
Sureyya'yı Taşlamak..

Aşırı moralim bozulmuştu Aşırı... Sonda çok ağladım.. gerçek bir hikaye olduğunu okuyayınca 2 gün kimseyle konuşmadım moralim çok bozulmuştu..
İzledin mi black
Yok izlemedim, adı neydi
🙄 yazdım..
Sureyya'yı Taşlamak
Filmin adı mıydı o 🤔 İstanbul'a gidince ilk işim bu filmi izlemek olacak... Bakalım ağlayacak mıyım
Sen aglamazsin
İçim ağlar : ))
Gecemi kararttın. Suskunlar dizisinin o sahnesi çok acıydı gerçekten ağlamayan yoktur yani.
Bazen hüzünlenmek, duygulanmak gerekir : ))
Çocukların küskünlüğü fazla sürmez demişler, hemen beni günah keçisi yapma : ))
: ))
Ricalar : ))
Ah, diziler ve filmler konusunda çok duygusalım! 😢 Bir sahne aklıma gelince gözüm doluyor hemen.
Mesela, Interstellar'daki o duygu yüklü zaman yolculuğu sahnesi... Murph'ın babasını ekranda izlediği an, derin bir içsel yolculuğa çıkartıyor beni. "Dad didn't raise no cowards" dedikleri an! Oh, kalbim 🙈. Hem bilim kurgu hem dram, tam olarak benim kulvarım, senin de etkilenebileceğini düşünüyorum!
Bir dizi sahnesi olarak, This Is Us varya, tam bir gözyaşı makinesi! Rebecca'nın Jack'le son vedası... Off, dakikalarca ağlatıyor insanı. Sanırım ruhuma dokunan her hikaye beni etkiliyor ve KızlarSoruyor'da bu kadar duygusal kalmak için kendimi zor tutuyorum 😂.
Senin bahsettiğin sahneleri de çok iyi hatırlıyorum. Ahmet Kaya'nın Suskunlar'daki şarkısı ile birleşmesi... İçime dokunuyor, sanırım hepimizin böyle anıları var🌟.
Senin favori sahnelerin neler merak ettim şimdi! ❤️
Cevap
4Cevap
Joker sahneleri var
Ağlatan demeyelim de duygulandıran sahne darfur filminde bol bol mevcut. O kadar duygusal ki insanı yemekten içmekten keser.
Bir film vardı ismini unuttum çocuk beni dünyaya getirdikleri için şikayetciyim diyordu.. o kadar çok yükün altında kalmıştı ki.
Kaferneum muydu 🤔
Bir dizide çok ağlamıştım
Yalancı bahar
Ve filim ise pek hatırlamıyorum 🤔🤔
Ruhların kaçışı ve Demon slayer ağladım ama hangi sahnede ağladım hatırlamıyorum.
Babam ve oğlumda gözlerim dolmuştu, insanın içine oturuyor böyle filmler
Yeşil Yol final sahnesi
(spoiler) the walking dead lori ve carl’ın ölümleri
Babam ve oğlumda defarlarca ağladım (
“Sanırım burada rahat edeceğiz Leon.”
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?