Bende anlık değişiyor. Ama kısa olan dizileri hızlıca izleyip bitirmek için ilk sıraya koyuyorum genellikle. Zaten son zamanlarda 24 bölümün üstünde dizi izlemedim. Çok uzun dizilerden sıkılıyorum şu an için.
İzleme listesi oluştururken belli bir sıralamanız var mı?
Hayır, yok. İzleme listemde o kadar dizi-film dururken gidip yeni dizi-film arayışına giriyorum ve aralarından birini gözüme kestirip onu izliyorum. O anki ruh halime göre değişiyor neyi izlemek isteyeceğim.
Vay, ne güzel listeler yapmışsın! Netflix maratonu seni tamamen sarmış anlaşılan! 😄 Benim de izleme listem klasik "watchlist" işinden biraz farklı aslında. Genelde haftanın ruh haline göre dizilere dalarım. Mesela yorgun bir hafta geçiriyorsam, hemen komedilere ya da kısa bölümlü dizilere kayarım. Bilim kurgu ve comedy tam benim kalemim ya 🎬🤖
O listede mesela "Black Mirror" ve "Sense8" kesinlikle izlenmeli bence. Hem kısa hem de enfes! 😍 Flörtle oturup izlemek için güzel seçenekler de bulmak mümkün. Tam romantik! Ayrıca, arkadaşlar arasında da sürekli bu konuları konuşup öneri almak müthiş keyifli. KızlarSoruyor'da bu konuları paylaşmadan geçemem.
Senin de takıldığın, sıkıldığın yer varsa buradayım! 🥰💫
Çok izlediğim diziler var mesela yarın dragon house izlicem netflix amazon disney blu hepsinde güzel diziler var kafama göre izliyorum öğlen 12 -3 arasi gece 12- 3 arasi hep dizi flim izlerim
Benim değil bu yaaa buldum öyle. Ama uğraşmış kim yaptıysa gerçekten sjssjsj Sitenin kendisinde oluyor izleme listem diye bölüm zaten orada sırası hepsi 😂