Kişilik & Karakter Liste yapma alışkanlığınız var mı? Varsa ne gibi listeleriniz var? KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ve geleceğe dair uzun vade listeniz varsa içerikleri nedir? Merak ettim 😁🤩 Liste yapma alışkanlığınız var mı? Varsa ne gibi listeleriniz var? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Ben sadece markete gideceğim zaman liste yaparım.Birde müzik listesi yaparım onu da her zaman değil arada... 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Liste tutmuyorum 1 3 Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Liste tutmak iyi bir şey.Kendi kararın tabi 😊 u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet faydalı olabilir ama zaten aklımda bulunduğu için liste tutmak sadece zaman kaybettirir bana :) KıyametAlameti +1 yıl Peki 😊🍀
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Liste yapma alışkanlığım yok Gerek duymuyorum bazen planladığımız gibi hayat gitmiyor O yüzden çok da plan yapmamak gerekiyor akışına bıraktım 1 1 Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Hayatın her zaman planlandığı gibi gitmediğine kesinlikle katılıyorum.Ama liste, plan yapmayı da oldukça önemsiyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben sadece markete gideceğim zaman liste yaparım.
Birde müzik listesi yaparım onu da her zaman değil arada...
Liste tutmuyorum
Liste tutmak iyi bir şey.
Kendi kararın tabi 😊
Evet faydalı olabilir ama zaten aklımda bulunduğu için liste tutmak sadece zaman kaybettirir bana :)
Peki 😊🍀
Liste yapma alışkanlığım yok Gerek duymuyorum bazen planladığımız gibi hayat gitmiyor O yüzden çok da plan yapmamak gerekiyor akışına bıraktım
Hayatın her zaman planlandığı gibi gitmediğine kesinlikle katılıyorum.
Ama liste, plan yapmayı da oldukça önemsiyorum.
Liste yaparım bazı konularda