bence çok komik ve çok farklı bir deneyim olurdu Aras ve ekibi için düşünsenize sanki onlarda normal insanlar gibi ama şöyle bir yanları var ultra mega komik olaylardan çılgın olaylardan ve aksiyon + yeni kaos ve siber saldırılar gibi şeylerden asla uzaklaşamazlar kaldı ki onların sadec e güldürmek ama bu site insanları dahada çok güldürüyor derken Aras ve umut ablanın arasına ali abi girer ve şöyle der -ya Aras ve umut ablası bizden daha komiği yokki siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? *derken dış ses şöyle bir imada ya da iddiada bulunur* -ya ali abininize bir tık katılıyorum ama benim kafamı kurcalayan bu değil tabikide siz hiç şunu düşünmediniz mi ya bir ekip bu işlerin içindeyse zaten hem seyircileri işin içine katmalısın ama asıl soru şu komik olmak doğuştan mı yoksa hep var olan bir şey mi?*Aras şöyle bir cevap verir* -bak dış ses altını çizerek söylüyorum güdürmek herkesin harcı değildir hep diyorum ya hatta bu repliktir benim için how you doing ve ultra mega komiklikler. *dış ses ankaralı lelyoşlara şöyle sorular sormaya devam eder* -ya siz neden böylesiniz? böylesiniz dediğim neden keyifsizsiniz. -sanane lan sana sorucam şaka şaka şöyle yain öyle işte -nasıl öyle işte? -ya dış ses olmayan beynini kullan bizim sadece güldürmek. TAMAM MI? -OKAY WOMEN. *dış ses polat alemdara şöyle der* -polat bey siz neden ıııı sadece şiddet veya basit numara kullanıyorsunuz? Polat alemdar çok sert çok ciddi bakışlar atar ve şöyle der -bak dış ses sonunu düşünen kahraman olamaz. dedikten sonra çiğdem batur ablamıza dış ses şöyle bir soru sorar -şimdi güzel hanımefendi siz tam olarak bu işleri severek mi yapıyorsunuz yoksa sadece para için mi? -offfff dış ses şu soruların var ya beni benden alıyor yani ben şarkımda derim ya lambaya püf de diye sen zaten lambayı söndürmüşsün gelmişsin abuk sabuk sorular soruyorsun. hayır paraiçin yapmıyorum öylesine.-aahahahahahahahahaha hğığığığığığığığığı *dış ses şöyle der* ne oluyor be ne gülüyorsunuz? -ahahaha hığığığı bak dış ses sen hep böyle konuşuyorsun ya bizi güldürüyorsun -hımmmm demek öyle. *DIŞ SES ARAS VE EKİBİNE ŞÖYLE İKİ SORU SORAR *-SİZ Aras ve ekibi kızlar soruyor sitesiyle tanışsaydınız nasıl olurdu ve bu sizleri nasıl bir düşünceye büründürürdü? Aras ve ekibi şöyle iki cevaplar* -bilmiyoruz kızlar soruyor sitesi yoluna devam edebilir uzun lafın kısası şöyle it ürür kervan yürür bu kadar basit ve net. *dış ses şöyle der* -sorularımı cevapladığınız ve benimle oynadığınız için teşekkürler. -ne demek biz teşekkür ederiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer