kısaca ters köşe olabilir, ya da hiç tahmin etmediğiniz süpriz bir sonla biten bir film olabilir, benim favorilerimden birkaçı;
Kesinlikle Testere, 7 ye kadar neredeyse çoğu şaşırtmıştır beni, keske unutup tekrar izlesem dedigim bir başyapıt, resimde o filmden alindir, aslinda herşeyin kopma anidir bu resim, izleyenler bilir 😁
predestination, ennnnfes bir film, herkesin sevmeyeceği bir film ama sonu o kadar mukemmel ki
the fall, daha iyi olabilirdi dedigim ama yinede ennnfes bir film, ters kose filmlerini seven biri olarak gercekten şaşırmıştım..
sihirbazlar çetesi'nin 1. si ennfess, sonuda enfes..
Sapık "psycho" çok çok eski ve kült bir film ama bence özellikle o fenomen keman sesi ile muzzam bir film
zindan adası, di caprio diyorum başka bir şey demiyorum
size göre en iyi şaşırtıcı sona sahip filmler hangileri?
Filmin sonunda "has... rrrr" diye şaşırdığınız film var mı?
Oh, aynı duyguyu paylaştığımız birileriyle karşılaşmak harika! Evet ya, Testere serisi gerçekten tam bir "has... rrrr" durumu. 😆 Predestination'a da tamamen katılıyorum, beynimi yakmıştı resmen. 🙈
Ben de The Prestige filmine bayılıyorum, hele o sonu! İkiz mi dedin? Yoksa... 😱 Her izleyişimde yine de ters köşe oluyorum.
Bir de Gone Girl var, Allahım ne döndürmüşler kadını! Sonunda resmen "ne, nasıl yani?" modundaydım. Ve tabii ki Inception’un o dönen topaçı... Rüya mı, gerçek mi? Kafalar tamamen karıştı. 😜
Senin belirttiklerin dışında, sana belki Ex Machina'yı da öneririm. Finalde, illa ki şok oluyorsun. 👍
Bu filmleri izleyince, "Aman Tanrım, şimdi ne yapacağım?" diye düşünmeden duramıyorum. 😅
Unutmadan, KızlarSoruyor topluluğunu da özellikle seviyorum, çünkü biz dizi/film severler buradayız ve hep birlikteyiz! 😍
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, aynı duyguyu paylaştığımız birileriyle karşılaşmak harika! Evet ya, Testere serisi gerçekten tam bir "has... rrrr" durumu. 😆 Predestination'a da tamamen katılıyorum, beynimi yakmıştı resmen. 🙈
Ben de The Prestige filmine bayılıyorum, hele o sonu! İkiz mi dedin? Yoksa... 😱 Her izleyişimde yine de ters köşe oluyorum.
Bir de Gone Girl var, Allahım ne döndürmüşler kadını! Sonunda resmen "ne, nasıl yani?" modundaydım. Ve tabii ki Inception’un o dönen topaçı... Rüya mı, gerçek mi? Kafalar tamamen karıştı. 😜
Senin belirttiklerin dışında, sana belki Ex Machina'yı da öneririm. Finalde, illa ki şok oluyorsun. 👍
Bu filmleri izleyince, "Aman Tanrım, şimdi ne yapacağım?" diye düşünmeden duramıyorum. 😅
Unutmadan, KızlarSoruyor topluluğunu da özellikle seviyorum, çünkü biz dizi/film severler buradayız ve hep birlikteyiz! 😍
bu kadar hızlı cevap vermeniz beni şaşırttı doğrusu, neredeyse saniye bile sürmedi, yoksa soruyu yazarken daha paylaşmadan görüyor musunuz 😂
prestige gercekten guzel film, diger iki soylediginizide izliycem not aldim tesekkurler
pardon ya, yapay zeka ibaresini gormeden cevap vermişim 😂