İnsanlara karşı sağırdın.. fakat seni duymalarını isterdin, Bu kaçıncı sessiz çığlığın.. bilinmeyen, Belkide sadece avuçlarına huzur'un dolması mutluluğun... Herkesi düşman ettin kendine... herşeyi kadere yükleyip..
Kibirle ektin kalbine çiçekleri, Yaktığın kağıtları hatırlıyor musun? Gittiğin yollar ayağıma dolandı... biliyor musun? Nefes alamamak... Hiç bu kadar zor olmamıştı.
Maziyi karıştıran sokak başlarında insanlar görüyorum, Yüzleri yok fakat silüetleri belli, Her bulduklarında yüzleri kederli... "Benden" zannediyorlar fakat bilmiyorlar "içlerinden" biri
Neye göre belli ya da değil ki.. insanlar birbirinden farklı. Herkesin yaşadığı deneyim, kendi anlama ve hissiyatına göre değişik hallere bürünür. Cevap A ise; bana göre parıltılı bir A, başkasına göre sönük bir A , bir diğeri belki de cevabı hiç görmedi. Bence... Her son, herkesi geçtim aynı kişi için dahi aynı değildir..
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Haklısın o açıdan... Herkesin farklı bir bakış açısı var.
İzlemediğim için bir kaç eksik hayatımda :// gerçeği eksik mi bilmem ama izlemedim işte.. Belkide eksik değildir, fazlalık olmasından iyidir sanki. Bilemedim ama izlemem ben sonu belli olan filmi, hem bana hem filme ihanet.. Sonunu bilmiyomuş gibi izlemek onu kandırmak olmaz mı? E kendimede ihanetim vaktimi ve enerjimi harcamak olmaz mı? Olur gibide, kararsız kaldım tam açıklayamadımda bu sefer ama olsundu kafam yerinde dğil gibi bugünde böyle karışık olsun 😂
1
4 Yorumla
Soran
10 ay
Bence çok güzel bir yorum... Heleki bu kısım ayrı bi güzel olmuş bence..
"Sonunu bilmiyomuş gibi izlemek onu kandırmak olmaz mı?"
Bir kaç eksik “var” hayatımda olcaktı yanlışta yazmışım :// böyle bile anlaşıldığına sevindimm Olsundu tabi.. Seninde yazına sağlık Psi, döktürmüşsn yine🙏
Evet izliyorum. Bazen önemli olan son değil, yolculuktur veya genel olarak aktiviteden alınan keyif yeterlidir. Fazla sündürülmüş dizilerin de sonuna baktığım olur. Örneğin HIMYM dizisinde daha ilk sezonlardayken sarı şemsiyeli kadın kim ve ne zaman görüyoruz diye bakmıştım. The Mentalist dizisinde de RJ karakteri ne zaman bulunuyor diye bakmıştım.
1
22 Yorumla
Soran
10 ay
Evet hakikaten bahsettiğin bu hissiyatı filimlerden aldığım olmuştur. Merak edip bakmışımdır ama tam izlememişimdir..
Bu dünyaya gelmesine vesile oluyorsan o cocuğa güzel bi gelcek sağlamak zorundasın... Hadi onuda geçtim çiftler birbirini tanımadan bazı şeylere vesile oluyor. Bi ölç tart bundan iyi anne olur mu ya da baba bu soruların altı tam dolmadan bazı şeyler yaşanıyor. İlişkinin ilk altı ayında rengini belli etmesede 1 yılda düşer maskeler.
Kesinlikle finalini bildiğim bir filmi de izlerim, bazen yolculuğun kendisi sonundan çok etkiler beni. Tıpkı burada yazdığın, insanın içine işleyen bir şiir gibi. 🌙 Hayatın olmazlarını ve nefes alınamaz anlarını, kelimelerinle sanki bir film karesi gibi hissettirmişsin. Belli ki içinde kaybolmadan çıkılacak bir sokak değil bu. Filme dönelim; belki sonu belli, ama nasıl geldiğimizi görmek de bir o kadar anlamlı. İzlerim yani. 🎭
Bu kadar hisli bir yazıyla karşılaşmak, bana da bir sahne gibi hissettirdi 🌌. Sonu belli olabilir ama bazen sürecin kendisi, o duygularla dokunan yolculuk daha etkileyici olur. Hayat bile öyle değil mi? 🌟