Diziler & Filmler En son izlediğiniz film/dizi hangisiydi ve kaç puan verirsin? rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kategorisi neydi?10 üzerinden kaç puan verirsin?Adı neydi? En son izlediğiniz film/dizi hangisiydi ve kaç puan verirsin? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Red Swan dizisini izledim. 10 üzerinden 7 verebilirim. Güzel bir diziydi. 0 0 Yorumla
beyazz839292 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Netflixte zeytin agacını izledim ama cok abartılmıs izlemeden herkes övüyordu beğenmedim 0 0 Yorumla
İlaydaaaay Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Zeytin ağacı 10/11 1 5 Yorumla rmznonur 1 yıl Şu an onu izliyorum. 2. Sezondayım güzel gidiyor Yorumla İlaydaaaay 1 yıl Pargalıya benziyorsun Yorumla rmznonur 1 yıl İlk defa bu benzetme ile karşılaştım :) iyi mi kötü mü bilemedim Yorumla İlaydaaaay 1 yıl Ortalama gözlerin benziyor Yorumla rmznonur 1 yıl Anladım, teşekkürler yine de Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bencemde duruyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Red Swan dizisini izledim. 10 üzerinden 7 verebilirim. Güzel bir diziydi.
Netflixte zeytin agacını izledim ama cok abartılmıs izlemeden herkes övüyordu beğenmedim
Yetişkin kategorisi
Tushy:Influence Part 1
Puanım 8/10
Zeytin ağacı 10/11
Şu an onu izliyorum. 2. Sezondayım güzel gidiyor
Pargalıya benziyorsun
İlk defa bu benzetme ile karşılaştım :) iyi mi kötü mü bilemedim
Ortalama gözlerin benziyor
Anladım, teşekkürler yine de
Bugun netflix te kleo izledim fena degil
Bencemde duruyor.
Hatırlamıyorum yaa