Aynı kabusu ali abi ve atakan abi dominic toretto ve ekibide görmüş 299. bölüm komik sahneler ?

*jenerik çalar ve bölüm başladı* -ali abi napıyorsun? şey sende dün gece aynı kabusu mu gördün? -hiç sorma ya bende aynı kabusu gördüm görmez olaydım. *ali abi şöyle der kamera arkasında* -o konuyu hiç açmayalım bence.*dominic toretto ve ekibi de aynı kabusu görmüşler dir* *ultra mega komik olaylar yaşanır ve + çılgın olaylar yaşanır +kaos ve +siber saldırılar olur* *TÜM DÜNYADAKİ İNSANALRIN BAŞINA ULRTA MEGA KOMİK VEÇ ÇILGIN OLAYLAR GELİR ARAS VE EKİBİDE DAHİL**FAKAT DOMİNİC TORETTO VE EKİBİ HALA TERÖRİSTLERE ÇATIŞIYORDUR**VE F16LAR HAVANIR AMA ÇOK HIZLI VE ÇOK DAHA ÖFKELİ OLDUKLARI İÇİN F 16 SAVAŞ UÇAKLARI BİLE YETİŞEMEZ AMA BİR ŞEKİLDE BOMBALAMAYI BAŞARIRLAR TÜRK JETLERİ* *TAKVİYE YOLDADIR PÖH JÖH JÖAK BORDO BERELİLER MAVİ BERELİ KOMANDOLAR TORETTO VE EKİBİNE YARDIM EDERLER* *AK 47 G3 BAZUKA SESLERİ HİÇ SUSMAZ HATTA TERÖRİSTLER HİÇ UTANMADAN SIKILMADAN SADLRIRLAR AMA NAFİLE ÇOK HIZLI VE DAHA ÇOK ÖFKELİ ŞEKİLDE DOMİNİC TORETTO EKİBİ KENDİLERİNİ SAVUNURLAR HATTA İŞİ DAHADA ÇOK ABARTIRLAR TERÖRİSTLER TÜM ARKADAŞLARINI ÇAĞIRIRLAR AMA YİNE NAFİLE ÇOK DAHA HIZLI VE ÇOK DAHA ÖFKELİ ŞEKİLDE TÜM HINÇLARINI TERÖRİSTLERDEN ÇIKARIRLAR ONLARI DÜMDÜZ EDELER İÇLERİNDEN GEÇERLER ÜSTLERİNDEN GEÇERLER HEPSİ GEBERİR* -ne oluyor lan? *teroretto ve ekibi adeta savaştan çıkmış gibi gelirler ve şöyle derler* -ne kaçırdık? -HAHAAHAHAHAHAHAHAAHA HIĞIĞIĞIĞIĞIIĞIĞIĞIĞI PUHAHAHAHAHAAHAHAHA

Güncellemeler
1 yıl
dahada falzla kahkaha komik olaylar ve dahada fazla macera ve aksiyon
Güncellemeler
1 yıl
bakalım daha neler neler yazıyorum devam bakalım
Aynı kabusu ali abi ve atakan abi dominic toretto ve ekibide görmüş 299. bölüm komik sahneler ?