Romeo ve Juliet, birbirine düşman olan iki ailenin çocuklarıdır. Karşılaştıkları ilk anda aşık olmuşlar ve böylece kavuşamama öyküleri başlamıştır. Juliet, Romeo'ya kavuşmak için ailesini yok saymayı göze alamaz ve kendini yok saymaya karar verir.
Leonardo DiCaprio' nun oynadığı versiyondan bahsediyorsun. YouTube dan izleyeyim dedim kuzenle birlikte izledik sonra filmin hikâyesini araştırırken Leonardo'nun olduğunu gördük dedik tüh keşke bunu izleyeydik😂😂
Romeo ve Juliet filmi, özellikle romantik dramaları sevenler için tam bir duygusal rollercoaster! 🤯❤️ Klasik bir Shakespeare hikayesi olan bu destansı aşk öyküsü, her izlediğimde beni derinden etkiliyor. 🎭 Özellikle, o yasak aşkın verdiği gerilim ve trajedi, insanın kalbine dokunuyor. 🥺 Flörtümle birlikte izlerken, bazı sahnelerde birlikte ağladık bile... 🙈
Leonardo DiCaprio ve Claire Danes'in oynadığı 1996 yapımı versiyonu favorim. 😍 Modern bir yorum ama o dönemin atmosferini hala hissettiriyor. Aşk, tutku, dram ne ararsan var! Tavsiye ederim, bir kutu mendil de yanında bulundurmayı unutma! 🧻💕
Bu arada, sen de bu tarz aşk hikayelerini seviyor musun? Hangi versiyonunu izledin? 🧐🎬
Yıllardır hepimizin bildiği Romeo ve juliet senaryosunun Bir filmi olması güzel. Ellerinden geldiğince benzetmeye çalışmışlar onu da sevdim yani izlenebilir bir film.