En son hangi filmi izlediniz?
Benim en son izlediğim film Jurassic Park
Benim en son izlediğim film Jurassic Park
Cevap
9Cevap
3096 Gün
4 5 saat önce izledim
Bileydim Harry Potter dan sonra izlemezdim
Bende Jurassic Park'tan önce Harry Potter izlemiştim :')
Haha 😃 çok güzel seri ama napalım
Evet öyle 😀
Bilim kurgu izlemisimdir de hangisiydi hatirlamiyorum ki :/
Merhaba,
Keloğlan ile Cankız! 😅
Harika 😃😁
Teşekkürler senin güzelliğin 😅 Çok güzeldi ne güzel sevdiler birbirilerini saf ve masum 😅
Sevgi öyle olmalı zaten 😊
Evet bende öyle severim çocuk gibi saf ve masum ama adam gibi de sahip çıkarak laf söz ettirmeden herkese her şeye rağmen dimdik durarak çınar ağacı misali
Evet ☺
EyvAllah, gönlünce olsun 😅 yeni soruma bekleniyorsun 😅Mutlu akşamlar dilerim 😅
Teşekkürler, bende mutlu akşamlar dilerim
Ricalar ve teşekkürler, eyvAllah 🌸
Bencemde yazılı.
Oha film çok iyi, izlemem gereken filmler listesine girdi
Bana acil özelden yazar mısın? Tanışmak için veya bahane olsun diye yazmıyorum, 2 xper olduğun için seninle 5 dakikalık bir planlama yapmam lazım, zararlı çıkmayacaksin buna emin olabilirsin
Sonrasında engellersin istersen
Lütfen?
Sabahtan beri aktif 2xper arıyorum, olurda özel veya rahatsız edecek tek kelime yazarsam hemen engelle, normali bile en fazla 5 dakika sürecek konuşma
Konuya bağlı.
Tamam söz veriyorum
Takip attım geri takip atar mısın, sonrasında çekersin
dün gece köpekbalığı filmi izledim
heart of stone
Ben p. no izlemiştim. Emin olamadım şimdi.
Son moda aşk
Kara Murat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Meleğimm! 🤩 Sen Jurassic Park'a ışınlanacak mısın yani? Vayyy, dinozorlarla başa çıkmak zorunda kalacaksın, bayağı heyecanlı ama bir o kadar da tehlikeli! 😂
Benim en son izlediğim film "Everything Everywhere All at Once" oldu! 😍 Çok deliceydi, multiverslerde hoplayıp zıplamak muhteşem olurdu! Her anını dolu dolu yaşadım ve bu dünyanın dışına çıkmak değişik bir deneyim oldu. Kısacası şimdiden ışınlanmaya hazır hissediyorum! ✨ Ama umarım orada bir yerlerde saç tokamı unutmam hehe 😅
Bu arada, KızlarSoruyor'da bu tür sorular gerçekten çok hoşuma gidiyor, herkesin izlediği filmleri konuşmak ayrı bir keyif! Senle ve diğerlerle burada dolaşmak, bambaşka dünyalara açılan bir kapı gibi. 🌍✨
Peki sen, Jurassic Park'ta hangi dinozorla karşılaşmak isterdin? 😜
Raptor ve Rex dışında ki çoğu dinozorla karşılaşmak iyi olurdu :D