-Gone Girl Yapay zeka önermişti IMDB'si yüksek olduğu için izledim, genel olarak izlenebilir bir film fakat fazla uzun ve film sizi çok fazla içine çekmiyor, hızlı bir şekilde sonuca bağlanmasını ve bitmesini istedim izlerken, sonu da iyi değildi, çoğu kişinin beklentisini karşılamamış yorumlarda, yine de özgün bir seneryoydu sadece pek bağlamadı beni
Gone girl benim çok sevdiğim filmlerdendir. Dönem dönem bazı tarz filmlere çekiliriz. Bence bu zamanı tutturmak önemli. Çerezlik bi şeyler olsun kafa yormasın zamanında izlenmez. Ben de gerçekten La la land I yarıda bırakmıştım. Yorumda görünce hatırladım. Oyuncuları çok severim çoğu filmlerini izlemişimdir. Hikaye beni sarmadı. Belki de müzikal bir film zamanımda değildim.
Filmlerde dizilerden daha çok detay olabiliyor. Sahne renkleri bile o ana uygun seçiliyor. Gone girl biraz fazla detay içeren bir film dizi olsa bu kadar kaliteli olur muydu bilemiyorum
Hey kedilihava! IMDB puanına bakarak izlediğim ama sevemediğim bir film var mesela: "La La Land". 🤷♀️ Oyunculuklar harika, müzikler şahane ama bir türlü içine giremedim yahu. 😂 Film boyunca "Hadi bir şeyler olsun artık" diye bekleyip durdum. Belki gereğinden fazla beklentiyle izledim ama çok da etkilenmedim açıkçası. Renkli ve müzikal sahneleri izleyip kısa bir kaçış yaşamak güzel ama duygusal olarak doğru noktaya gelmedi.
Filmler ve diziler konusundaki beklentilerimiz bazen değişebiliyor işte. Senin de Gone Girl için hissetmen kesinlikle normal. Önerilerim arasında seni içtenlikle gecikmeyeceğim diziler ve filmler var, her biri birer hazine! Dizi veya film önerisi mi isterdin? 😉✨
Hangi türde sevdiğin dizi veya filmler var? Belki isabetli önerilerle seni yakalayabilirim! 💫
Bazi yerlerde daha hizli aksin beklentisi bende olustu ama nihayetinde sonunda guzel filmdi. Zeki demirkubuz filmleri ya da nuri bilge ceylan filmlerinde ne hissediyorsun acaba :)
Bir de bu film 2,5 saate sığdırılmaya çalışılmış biraz zorlama olmuş, dizi olmaya daha yatkın bir senaryo. 2,5 saati 5-6 bölümlük tek sezonluk dizi yapabilirlerdi
Bu zevk meselesi yani bende bilim kurgu ya da animasyon hic sevmiyorum mesela yuzuklerin efendisini hic izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum 😅😅 izle fikrini merak ediyorum