Fragmanı hoşunuza gitse bile puanı düşük filmler tercih eder misiniz?

Fragmanı hoşunuza gitse bile puanı düşük filmler tercih eder misiniz?

Cevap
13Cevap
Bazen yanlış zamana denk gelen filmler oluyor arada kaynıyor o yüzden ımdb puanına fazla takılmıyorum
Hayır 😂 zaten zor beğeniyorum sıkıla sıkıla izlemek istemem. Ha puanı düşük kaliteli filmler de vardır o ayrı
Bir keresinde sırf can sıkıntısına imdb puanı 2,2 olan bir bilim kurgu filmi izledim. Sonrasında kendime gelmek için 3-4 kere üst üste interstellar izlemek zorunda kaldım. Başka türlü o şoku atlatamazdım :D
iyi olan oluyor ama 6.5 altıysa genelde kötü oluyor
Ben puanlara bakmam.
İzleyeceğim varsa izlerim ya da ilgimi çekerse.
Konusu hoşuma giderse beelki bir bakalım ilk 30 dakikası sararsa bitiririm sarmazsa kapatırım. Yüksek puanlı bazı filmler ise o aldığı puanıda hak etmiyor diye düşünüyorum.
Bazen herkesin izlemeyeceği filmlere bakıyorum. Mesela "Viy 1967" kitaptan filme uyarlama Rus filmi.
Evet pek bilinmeyen, değeri bilinmemiş filmleri özellikle seçiyorum. Hangi konuda toplumla hemfikirim ki sinema konusunda uyuşayım?
korku filmiyse izlerim
İzlemem ve çoğu zaman yorumlara bakarım bir kaç kötü yorum gelirse izlemem çünkü genelde haklı çıkarlar.
Hoşuma giden her şeyi izlerim..
İzlerim milletin ne dediği umrumda değil
Etmem gerçekten berbat çıkıyor...😒
Yüksek olmasına daha dikkat ediyorum..
İzlerim evet
İzlerim beğenmezsem bırakırım
İlgimi çekerse izlerim
begenirsem fragmanini izlerim tabikide
Nadiren iyisi çıkar.
Zamanım varsa bir göz gezdirirdim
En sevdiğim
4 ve üstü okeyim
365 day dışında izlenen yoktur
Hayır
İzlerim ve değmez
izlerim
İzlerim.
Evet izlerim..
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
IMDB puanı bir fikir verebilir, ama benim için fragman veya konusu daha belirleyici. Sevdiğim türdeyse veya ilginç bir teması varsa, puanına bakmadan şans veririm. Bazı düşük puanlı filmler beklentiyi aşabiliyor, bazen de tam aksine yüksek puanlı filmler hayal kırıklığı yaratabiliyor. O yüzden deneyip görmek en iyisi. 🎥✨