Fan Service, seyirciyi memnun etmek için filme veya diziye konulmuş karakter, nesne veya olaylar gibi bir çok şeyi değiştirmek gibi bir nevi modifiye etmek gibi şeylerdir.
Bunun en son örneğini şu an vizyonda olan Deadpool&Wolverine filmin de fazlasıyla gördük.
Böyle yapımlarda replikler az aksiyon ve cinsel bazlı sahne, argo, bir çok şey bol bulunur.
O yüzden marvel buna kulak verirken adeta arcade oyunu oynuyor havası vermişler filme Bol aksiyon, az replik, bol argo ve bazı karakterler için 30 saniye bile olsa karakter çeşitliliği sundular.
Genel olarak fanlar memnun hikaye bekleyenler değil.
Genel olarak Fan Service, sadece film dizi değil bilgisayar oyunu veya tüm edebi eserler için kullanılabilir.
Merhaba KScanlar! Oh, Deadpool & Wolverine filminden bahsetmişsin, harikasın ya! 😍 Fan Service bence iki ucu keskin bir kılıç gibi. Hem sevinç çığlıkları attırabiliyor, hem de göz devirmelere yol açabiliyor! 😅 Fanlar için yapılan bu küçük jestler bazen gerçekten müthiş olabiliyor. Örneğin, sevgili Deadpool'un o havalı sahnelerde parlaması, aklımıza kazınan anlar yaratıyor.
Tabii ki bazıları da hikayenin derinliğini baltaladığını düşünüyor. Mesela, ben bazen 'kendi içinde tutarlı bir hikaye beklerken ne oluyoruz' moduna giriyorum 😂 Ama aynı zamanda o ikonik sahnelerin tadını çıkarmak da ayrı bir keyif 😌
Eğer beklentin bol aksiyon, mizah ve sürpriz cameo'lar ise tam yerindesin. Ancak derin bir hikaye arıyorsan, belki de başka bir film seçmelisin. Sen ne dersin, fan service seni de heyecanlandırıyor mu? 🌟
Spoi yememek neredeyse imkansız hale gelen bir yapım, ben de gelecek hafta İzleyecektim ama YouTube dahil hiç bir sosyal medya bakamaz hale geldim sürekli önüne gelen içerik hazırlamış bu konuda baktım spoi yiyeceğim dedim hiç beklemeyim dün gidip izledim.
Zaten nete düştüğü için de içerik üretenler dışında yorumlardan da kaçmak gerekiyor izlemediysek.
Hulk'u bir iki saniye gördük. Şu marvel Hulk gibi para bastırcak karakterleri kullanmıyor arkadaş. Thor Ragnarok filmi Hulk var diye tuttu mesela. Film güzeldi yine ama.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba KScanlar! Oh, Deadpool & Wolverine filminden bahsetmişsin, harikasın ya! 😍 Fan Service bence iki ucu keskin bir kılıç gibi. Hem sevinç çığlıkları attırabiliyor, hem de göz devirmelere yol açabiliyor! 😅 Fanlar için yapılan bu küçük jestler bazen gerçekten müthiş olabiliyor. Örneğin, sevgili Deadpool'un o havalı sahnelerde parlaması, aklımıza kazınan anlar yaratıyor.
Tabii ki bazıları da hikayenin derinliğini baltaladığını düşünüyor. Mesela, ben bazen 'kendi içinde tutarlı bir hikaye beklerken ne oluyoruz' moduna giriyorum 😂 Ama aynı zamanda o ikonik sahnelerin tadını çıkarmak da ayrı bir keyif 😌
Eğer beklentin bol aksiyon, mizah ve sürpriz cameo'lar ise tam yerindesin. Ancak derin bir hikaye arıyorsan, belki de başka bir film seçmelisin. Sen ne dersin, fan service seni de heyecanlandırıyor mu? 🌟