Merhaba KScanlar nasılsınız? Biliyorsunuz en çok beklenen ve Ryan Reynolds'ın da hayali olan Wolverin'le birlikte rol almak istediği Deadpool&Wolverine filminden fragman yayınlandı.
Zaman çizelgesinin çoklu evrenleri kapsadığı bu filmde bir çok karakteri görecek olsakta şimdilik Fragmanda küçük bir göründüde yer alan Kel kafalı kadının Cassandra Nova olduğunu görüyoruz. The Void'deki (TVA çöplüğü diyebiliriz) Xmen'lerden Pyro ve henüz o olup olmadığı belli olmayan Dr. Doom'a benzeyen birisinin de olduğu ekiple orada bir bölgeyi yönettiğini görüyoruz.
Filmin kötüsü olarak lanse edilen Cassandra Nova'yı The Crown'da prenses Diana'yı canlandırmış olan Emma Corrin yer alıyor.
Peki kimdir bu Cassandra Nova?
Çizgiromanlarda profesör X'in onunla kötü ikiz kız kardeşi olarak belirtiliyor Onun güçlerinin neredeyse hepsine ve daha fazlasına sahip bir güçlü karakter.
Şöyle örnek verirsek: iyileşme gücü, dna kopyalama güç kopyalama gücü, Telapati, Zihinsel pelerin, kendini koruması için kaçmak için. Psişik ve fiziksel kalkan Zihinsel algılama : ortamda kendisine yakın veya üstü görünmeyen varlıkları algılama profesö x gibi crebroya pek ihtiyacı yok.
Daha sayamadığımız bir sürü gücü yer alıyor
Kısaca eğer böyle bir kötü karakteri basit şekilde marvel harcarsa yazık olur ki harcayacağını da sanmıyorum. En basiti sıradan mutant olan Rogue bile güç kopyalayınca ne kadar güçlü olduğunu xmen2 filminde görmüştük.
Cassandra Nova dna kopyalayıp çoğaltıyorda varyantlar yapabilir. O yüzden Dr. Doom mu o karakter emin değiliz bu kısacık fragmandan.
Kısacık bence tadında soru hazırlamak istedim. İlk fragmanı nasıl buldunuz KScanlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha izlemedim ama izleyeceğim bekliyorum filmi
Keyifli bir şey olacağı kesin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!